Genieten @ Lefkas | Cleopatra *** @ Lefkas

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Genieten @ Lefkas

Verblijf aan het water inclusief motorboot!

p.p. vanaf
451,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lefkas
2 personen
Logies & ontbijt
15 mei 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Cleopatra *** @ Lefkas

4 mei 2021

Ben jij een echte waterrat? Vertrek dan nu 4 dagen naar het zonnige Lefkas voor maar €451. Deze prijs is inclusief verblijf aan de baai van Nigri, met zwembad, whirlpool en motorboot. Dat wordt Lefkas verkennen vanaf het water, heerlijk! Je vertrekt goedkoop op bijvoorbeeld zaterdag 15 mei 2021

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Preveza. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in hotel Cleopatra ***. Ben je niet op zoek naar een vakantie met massatoerisme? Dan is deze plek zeker wat voor jou. Het hotel ligt namelijk in een prachtige tuin en pal aan zee. Vanaf je balkon kijk je uit over de baai van Nidri, wauw! Daarnaast beschikt het hotel over een zwembad met whirlpool en kun je als gast gebruik maken van een eigen privé-motorbootje. Picknickmand en snorkel mee en ontdekken maar! 

Jouw bestemming: Lefkas

Lefkas hoort bij de Ionische eilanden en is door middel van een brug met het vasteland verbonden. Het is één van de groenste Griekse eilanden met bergachtig binnenland, hagelwitte zandstranden en kraakhelder zeewater, zucht… Heerlijk aan dit eiland is ook dat het nog niet is overspoeld door toeristen. Aan de westkant van het eiland liggen een paar van de mooiste stranden ter wereld, zeker het bezoeken waard! Ook is Lefkas erg populair bij zeilers en kite- en windsurfers door de altijd aanwezige valwind. Bezoek de prachtige Nidri watervallen, bewonder het authentieke Nikopolis en relax op de bounty stranden! Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
451,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lefkas
2 personen
Logies & ontbijt
15 mei 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!