4* luxe op Lefkas | Aliki **** @ Lefkas

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

4* luxe op Lefkas

4 dagen genieten in een hotel met dakterras en sfeervolle kamers!

p.p. vanaf
400,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lefkas
2 personen
Logies & ontbijt
15 mei 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Aliki **** @ Lefkas

30 maart 2021

Here comes the sun! 4 dagen lang genieten van de Griekse zon voor slechts €400. Heerlijk! Je vertrekt goedkoop op bijvoorbeeld zaterdag 15 mei 2021.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Preveza. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijf in het 4 hotel Aliki ****. Dit hotel heeft alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie op Lefkas. Een rustige omgeving, prachtig uitzicht en vele faciliteiten. Zo beschikt Aliki over een ontbijtrestaurant, bar, zwembad en dakterras! Het strand ligt op loopafstand van het hotel, ideaal! Met de bus zijn de authentieke plaatsjes Nidri en Nikiana gemakkelijk te bereiken. Dat klinkt toch heerlijk? Wij zeggen: koffers inpakken en gaan!

Jouw bestemming: Lefkas

Lefkas hoort bij de Ionische eilanden en is door middel van een brug met het vasteland verbonden. Het is één van de groenste Griekse eilanden met bergachtig binnenland, hagelwitte zandstranden en kraakhelder zeewater, zucht… Heerlijk aan dit eiland is ook dat het nog niet is overspoeld door toeristen. Aan de westkant van het eiland liggen een paar van de mooiste stranden ter wereld, zeker het bezoeken waard! Ook is Lefkas erg populair bij zeilers en kite- en windsurfers door de altijd aanwezige valwind. Bezoek de prachtige Nidri watervallen, bewonder het authentieke Nikopolis en relax op de bounty stranden! Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
400,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lefkas
2 personen
Logies & ontbijt
15 mei 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!