YES! All inclusive Egypte inclusief vluchten & SUPER verblijf + Aquapark = €478! | Seagull Resort ****+ @ Egypte

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

YES! All inclusive Egypte inclusief vluchten & SUPER verblijf + Aquapark = €478!

p.p. vanaf
478,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
8 jan. 2022
8 dagen
Brussel Internationaal
Check meer data

Seagull Resort ****+ @ Egypte

4 maart 2021

Wauw.. Wat een heerlijke deal! Ga 8 dagen genieten van de zon in Egypte voor slechts €478! Hierbij zijn je vluchten & luxe 4,5* verblijf o.b.v. all inclusive inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op zaterdag 8 januari 2022. Let's go!

Vervoer

Je vliegt vanaf Brussel Internationaal naar Hurghada. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Seagull Resort ****+. Dit resort ligt midden in het centrum van Sakkala, waar diverse winkels, restaurants en barretjes te vinden zijn. Je loopt vanuit het resort zo het strand op om lekker bij te bruinen en te genieten van de zon. Voor de nodige waterpret heeft het resort 4 spectaculaire zwembaden en een aquapark!

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

p.p. vanaf
478,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
8 jan. 2022
8 dagen
Brussel Internationaal
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!