Paradise is calling! 7 dagen genieten o.b.v. ultra all inclusive @ bounty Curaçao voor slechts €799! | Kunuku Aqua Resort **** @ Curaçao

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Paradise is calling! 7 dagen genieten o.b.v. ultra all inclusive @ bounty Curaçao voor slechts €799!

p.p. vanaf
799,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Curaçao
2 personen
Ultra all incl.
4 apr. 2021
7 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Kunuku Aqua Resort **** @ Curaçao

4 maart 2021

Paradise is calling! Ga voor een lekkere 7-daagse zonvakantie naar bounty Curaçao op basis van ultra all inclusive. Je kunt nu voor slechts €799 vertrekken naar dit paradijs in de Caribbean. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld zondag 4 april 2021. Boek snel, want Curaçao is waiting for you!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Curaçao. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in het Kunuku Aqua Resort ****. Kunuku Aqua Resort ligt centraal tussen de plaatsen Sint Willibrordus en Julianadorp en landelijk ten westen van Willemstad. Het centrum van Willemstad ligt op ca. 14 kilometer en de luchthaven op ca. 6 kilometer. Op ca. 400 meter is een bushalte. In de omgeving van Kunuku zijn een aantal lokale restaurantjes.

Jouw bestemming: Curaçao

Curaçao is het grootste eiland van de voormalige Nederlandse Antillen en is enorm populair onder Nederlanders. Het staat onder de meeste toeristen bekend als een heerlijk en ontspannen eiland, maar er is ook genoeg te doen en te zien. Wist je bijvoorbeeld dat er maar liefst 65 erkende duikplekken zijn? Perfect voor onderwaterliefhebbers! Ook als natuurliefhebber zit je hier op het juiste adres, want de natuur op Curaçao is erg veelzijdig. Verder staat het eiland natuurlijk garant voor witte stranden, een heldere zee, veel zon en temperaturen rond de 30 graden. Geniet dus van de lekkerste cocktails in een beachbar, huur een auto en verken het eiland of beoefen een van de verschillende watersporten. Waarvoor je ook komt, Curaçao biedt voor ieder wat wils! Bekijk hier al onze Curaçao deals!

p.p. vanaf
799,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Curaçao
2 personen
Ultra all incl.
4 apr. 2021
7 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!