Uitwaaien @ Belgische kust | Hotel Ibis De Haan *** @ Belgische kust

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Uitwaaien @ Belgische kust

Verblijf 2 dagen in een mooi hotel met verwarmd zwembad!

p.p. vanaf
35,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Belgische kust
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Hotel Ibis De Haan *** @ Belgische kust

27 november 2020

Even er tussen uit? Ga samen naar de Belgische kust! Voor maar €35 verblijf je 2 dagen in Hotel Ibis De Haan o.b.v. 2 personen. Je vertrekt voordelig op heel veel data t/m december 2020. Dus ook in de herfstvakantie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Ibis De Haan ***. Dit hotel ligt, zoals de naam al zegt, in badplaats De Haan. Beter bekend als één van de mooiste dorpjes aan zee. Loop naar het strand toe vanuit het hotel of ontdek het prachtige duin- of polderlandschap! Bij terugkomst bij het hotel kan je lekker een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad en vergeet zeker niet een bezoekje te brengen aan alle leuke badplaatsen aan de Belgische kust!

Jouw bestemming: Belgische kust

Een weekendje lekker uitwaaien aan zee, ga dan naar de Belgische kust! Neem de kusttram en stap uit bij één van de 68 plekken! Zo kun je makkelijk verschillende badplaatsen met elkaar combineren. Oostende is een stad aan de Belgische kust met een super leuk centrum, mooi strand en ontzettend veel winkels. De meest beroemde badplaats is Blankenberge. Dit is één van de leukste plaatsen aan de Belgische kust voor gezinnen. Hier worden allerlei muziekfestivals, rommelmarkten, mini-concerten en vuurwerkshows georganiseerd. Deze badplaats is trouwens de enige plek met een pier, erg leuk om even overheen te lopen. En vergeet de haven zeker niet een bezoekje te brengen, tip! De meest exclusieve en luxe badplaats van België is Knokke-Heist. Je vindt hier dan ook vele luxe interieur- en kledingwinkels.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
35,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Belgische kust
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!