Tiny house @ Friesland | Natuurhuisje in Stavoren @ Friesland

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Tiny house @ Friesland

Duurzame accommodatie van karton, in een groene omgeving!

p.p. vanaf
112.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
4 personen
Logies
4 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Stavoren @ Friesland

13 april 2021

Vind jij duurzaamheid erg belangrijk en wil je dit combineren tijdens je vakanties? Dan is dit dé deal voor jou! Je verblijft 4 dagen in deze tiny house, gemaakt van karton, voor slechts €112,50 p.p., o.b.v. 4 personen. Je vertrekt op veel data van mei t/m december 2021. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in dit unieke natuurhuisje in Stavoren. Deze duurzame accommodatie is gemaakt van karton en bevindt zich op een kleinschalig vakantiepark! Je verblijft aan het Johan Friso Kanaal. Geniet van de lekkere temperaturen op het terras van het natuurhuisje en bewonder alle zeiljachten die voorbij komen varen. De omgeving van het natuurhuisje is perfect voor lange fiets- en wandeltochten. Ook kinderen zullen zich hier vermaken, want zij kunnen zich uitleven in de speeltuin of leren hoe te suppen op het water. Dat wordt een heerlijke, duurzame vakantie!

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
112.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
4 personen
Logies
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!