Natuurhuisje @ Drenthe | Natuurhuisje in Buinerveen @ Drenthe

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Natuurhuisje @ Drenthe

Met prachtig uitzicht op de Hondsrug!

p.p. vanaf
82.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
Logies
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Buinerveen @ Drenthe

2 maart 2021

Op zoek naar rust en ontspanning tijdens een paar dagen weg? Dan hebben wij de perfecte deal voor jou. Je gaat namelijk 3 dagen genieten in dit comfortabele vakantiehuisje. Geniet van de Drentse natuur en kom helemaal tot rust. Je boekt deze deal al voor slechts โ‚ฌ82,50. Je vertrekt op veel verschillende data t/m december 2021, ook in de zomer- en herfstvakantie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een natuurhuisje in Buinerveen. Dit is een comfortabel en modern ingericht vakantiehuisje, in het Drentse dorpje Buinerveen. Dit is de ideale locatie voor een ontspannen weekendje weg in eigen land. Vanuit het natuurhuisje heb je een prachtig uitzicht op de Hondsrug. Maak wandel- of fietstochten door de natuur en spot zeldzame vogelsoorten in het natuurreservaat achter het natuurhuisje. 's Avonds kun je heerlijk ontspannen in de relaxstoelen voor het natuurhuisje en genieten van het uitzicht. 

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

p.p. vanaf
82.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
Logies
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!