Header afbeelding

De COVID aanpak van weflycheap

Lieve reizigers,

 

COVID raakt ons helaas allemaal. We kunnen ons voorstellen dat je daarom nu niet bezig bent met reizen plannen en vakanties boeken, maar liever thuis blijft bij the ones you love. Gezondheid en veiligheid is momenteel het allerbelangrijkste! 

 

Maar toch willen we er voor jullie zijn! Het team van weflycheap is dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen die deze crisis met zich meebrengt. We proberen daarom zo veel mogelijk informatie te delen met betrekking tot toerisme, reizen en veiligheid. Ondanks dat we even niet kunnen reizen, willen we jullie wel blijven inspireren. Want dromen mag altijd! Enne, misschien heb jij juist nu wel tijd over om die ene droomreis uit te stippelen... ;-)

 

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, hebben wij onze aanpak aangepast naar de huidige situatie:

  • Komende periode zullen wij voor nu alleen nog maar reizen promoten met vertrek vanaf 1 juli. Precies! De zomervakantie… we hopen en verwachten dat de storm tegen die tijd wel weer is gaan liggen. Ook zul je komende periode meer deals vinden voor het najaar of de herfstvakantie. Uiteraard zullen we de situatie goed in de gaten houden en dit aanpassen wanneer nodig.  
  • Voor de komende tijd raden wij iedereen aan om alleen pakketreizen bij een reisorganisatie te boeken die bij de SGR is aangesloten. Mocht je reis niet kunnen doorgaan door het coronavirus, dan heb je recht op een Corona-voucher voor het door jou aanbetaalde bedrag. Op deze manier zit je altijd veilig qua financiën en kan je toch nog zorgeloos boeken. Een paar van deze SGR organisaties hebben we hieronder gezet.  
  • Ga je voorlopig liever niet meer met het vliegtuig weg? Dan zit je bij ons goed! We zullen meer deals promoten voor tripjes in eigen land. Kijk maar eens op deze pagina.  
  • Heb jij nog een reis gepland staan? Wij raden je aan om deze om te boeken naar een later moment, in plaats van te annuleren. De reissector heeft het op dit moment financieel ontzettend zwaar. Als reisorganisaties alle geannuleerde vakanties terug zou moeten betalen, brengt dit de cashflow in de problemen. Daarom proberen ze je zo veel mogelijk tegemoet te komen door je vakantie (gratis) te laten omboeken of vouchers te verstrekken. Zo kan de organisatie toch blijven bestaan en kun jij op een later tijdstip alsnog op vakantie.
  • Zin om een klein beetje weg te dromen bij alle mooie vakantiebestemmingen? Travelstamps is een reisblog website ontworpen voor en door gastbloggers. Genoeg tips en inspiratie voor als jij lang thuis moet zitten! 

 

Tot slot worden wij uiteraard als onderdeel van de reisbranche ook keihard financieel geraakt. Daarom, een stuk minder nieuwe deals per dag. Jij kan ons gelukkig een klein beetje helpen: ga jij, je vrienden of je familie toch een boeking (vlucht, pakketreis, etc) maken? Boek dan via 1 van onderstaande linkjes! Op deze manier ontvangen wij een klein bedrag en help je ons een beetje de crisis te ‘overleven’. Het kost je €0 extra!

 

Pakketreizen (via SGR):

Vliegtickets:

Weg in eigen land:

 

Uiteraard laten we het er niet zomaar bij zitten en zullen we nog elke dag de beste reisdeals zoeken voor jou. Deze zullen alleen iets later in het jaar zijn. Verder kun je bij ons nog steeds dagelijks terecht voor een dosis reisinspiratie, goedkope vakantiedeals en updates over de huidige situatie. Wanneer het weer tijd is om nieuwe avonturen te maken, zullen wij klaar staan om jullie te helpen aan de mooiste vakanties. Wees lief voor elkaar en be safe!

 

Liefs, Team weflycheap

  1. Home
  2. de covid aanpak van weflycheap
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.