Header afbeelding

Cruisereizen

De mooiste cruisereizen beleef je bij, hoe kan het ook anders, CruiseReizen! Zij bieden tal van avontuurlijke cruisereizen aan vanuit Nederland, zowel Rotterdam als Amsterdam, naar elke uithoek van de wereld. Je vaart dan bijvoorbeeld met de Holland America Line of MSC Cruises, ideaal!

De leukste cruisereizen

Met CruiseReizen vaar je door fjorden in Noorwegen, spot je walvissen in Alaska en ga je shoppen in Dubai. Voor elk werelddeel vind je passende cruisereizen. Wanneer je een reis aanvraagt bij CruiseReizen, krijg je een eigen specialist toegewezen. Zo kun je samen je reiswensen bespreken voor de beste cruisereis ooit! Kies voor een rustige ligging aan boord met een mooi uitzicht en maak de rondreis compleet met vluchten en transfers.

Cruisereizen vroegboekers

Het is slim om een cruisereis ver van tevoren te boeken, alhoewel er ook wel last minute cruisereizen bestaan, dus voor iedere periode profiteer je van vele vroegboekers. Het ligt ook aan de gewenste bestemming, zo is een Middellandse Zeecruise toch wat fijner in de zomer dan in de winter!

Cruisereizen vanuit Nederland

Uiteraard boek je vele cruisereizen vanuit Nederland. Ons kikkerlandje is al eeuwenlang verbonden met elke uithoek van de wereld. Nu ontdek je dit zelf tijdens een ontspannen cruise. En wat is er nou fijner dan een start in eigen land? Je kunt uit Rotterdam, Amsterdam of IJmuiden vertrekken.

Cruisereizen vanuit Rotterdam

Je hebt de keuze uit tientallen cruisereizen vanaf Rotterdam. Wat dacht je van een reis langs Engeland, Spitsbergen of Ierland? De grootte van de Rotterdamse haven zorgt ervoor dat het een graag gebruikte plek is voor cruiserederijen om aan te leggen. Beleef jouw cruisereis met bijvoorbeeld de Holland America Lina, Costa Cruises of MSC Cruises.

Cruisereizen vanuit Amsterdam

Voor je cruisereis vertrekt vanuit Amsterdam kun je perfect een stedentrip boeken in de hoofdstad. Zo begin je jouw bootreis ontspannen en zonder zorgen. Ontdek pareltjes zoals IJsland en Schotland vanuit de Amsterdamse haven.

Cruisereizen langs Antartica

Cruisereizen met Holland America Line

De cruisereizen van de Holland America Line brengen jou vanuit Amsterdam of Rotterdam langs prachtige plekken. De stijlvolle en luxe schepen bieden alle comfort die je nodig hebt om tot rust te komen na een toffe excursie aan vaste land. De cruisereizen van de Holland America Line beschikken namelijk over een uitgebreid activiteitenprogramma en entertainmentaanbod.

Cruisereizen met MSC Cruises

Hetzelfde geldt voor de cruisereizen van MSC Cruises. Stap aan boord een elegant cruiseschip met vele faciliteiten voor jong en oud. Voor de échte liefhebbers van een luxe vakantie boek je een cruisereis bij de MSC Yacht Club, dit exclusieve VIP-gedeelte geeft dat kleine beetje extra luxe.

Cruisereizen inclusief vlucht

Bij CruiseReizen ga je samen met een specialist kijken naar jouw mensen en de daarbij passende mogelijkheden. Je kunt dus ook kiezen voor cruisereizen inclusief vlucht, transfers en excursies. Zo weet je vantevoren waar je aan toe bent!

CruiseReizen

Wat is CruiseReizen?

CruiseReizen is een aanbieder van vele cruisereizen naar elke uithoek van de wereld. Je kiest gemakkelijk jouw gewenste vertrekpunt, zoals Amsterdam of Rotterdam, en cruiserederij zoals Holland America Line of MSC Cruises.

Kan ik met een cruisereis vanuit Nederland vertrekken?

Dat kan zeker! Aanbieder CruiseReizen vertrekt vanuit de havens van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.

Welke bestemmingen biedt CruiseReizen aan?

Met CruiseReizen kun je elk continent van de wereld ontdekken tijdens een mooie reis. Samen met een specialist kijk je naar jouw persoonlijke voorkeuren.

Welke cruiserederijen biedt CruiseReizen aan?

Je cruisereis wordt uitgevoerd door bijvoorbeeld: AIDA Cruises, Disney Cruise Line, Holland America Line (HAL), MSC Cruises, Norwegian Cruise Line (NCL), Costa Cruises, Royal Caribbean en Celebrity Cruises.

  1. Home
  2. cruisereizen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.