zwemmende varkens

Ultieme bucketlist-tip! Zwemmende varkens op de Bahama's!

Zwemmende varkens op de Bahama's

Zwemmende varkens op de Bahama's!

Hoe gaaf is het om te zwemmen met varkentjes op een tropisch eiland. Het kan nu op de bahama’s met deze zwemmende varkens.De Bahama’s staan bekend om de witte stranden en het helderblauwe water. Duikers komen hier graag vanwege de vele vissoorten en koraalriffen. Sinds kort is er echter een nieuwe trekpleister: biggen

 

Er zijn heuse tours te boeken om met de speedboat naar de varkens te varen. Bestemming: Pig Beach! Dit eiland wordt slechts bewoond door hongerige varkens! Daar aangekomen zwemmen de varkens je tegemoet, niet in de laatste plaats omdat ze weten dat de knakworsten elke dag aangevoerd worden.Met namen als Black Pig, Ugly Pig, Lucky en Twins zijn ze al een hele bekendheid aan het worden.

 

Het verhaal gaat dat de biggen vroeger door een aantal zeevaarders zijn gebracht. Op hun lange tochten konden ze dan onderweg stoppen om vers vlees te eten. De zeevaarders zijn echter nooit teruggekomen. De biggen redden zich prima, onder andere door al het overtollige voedsel dat door passerende schepen werd gedumpt.Hieronder zie je een korte documentaire over deze bijzondere biggen! Vanaf €589 streep je deze reis van je bucketlist, heb je goede vliegtijden en je kan hem boeken op VEEL data! Boek NU.

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!