Header afbeelding

Zara Rotterdam

De allergrootste ter wereld!

Shoppen bij de Zaar

Hou jij van shoppen? En dan vooral bij de Zara? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want de allergrootste Zara is dit weekend geopend in Rotterdam. Dan horen we jou denken, 'de grootste Zara van Nederland?' Nee! De allergrootste van heel de wereld! Hiermee wint Rotterdam zelfs van de filialen in Parijs en Milaan.

Zara wilt meer focussen op grote winkels, er zijn inmiddels al meer dan 600 kleinere Zara winkels dicht gegaan. Dit doen ze om zo een grotere collectie in de winkel kwijt te kunnen. Hierdoor zullen er ook meer accessoires, schoenen en tassen te vinden zijn in de grote winkel. Dat is pas fijn! 

Ben je toch nieuwsgierig naar de filialen in Parijs en Milaan? Dan hebben wij ook leuke stedentripjes naar deze indrukwekkende steden voor jou!

Rotterdam

Wil jij graag de Zara ontdekken en leeg shoppen? Dan hebben wij perfecte Rotterdam deals voor jou! Maak er een gezellig weekendje weg van en ontdek de prachtige stad. 

H2otel Rotterdam ***

H2otel Rotterdam is een uniek drijvend hotel in het hart van Rotterdam! Vanuit dit hotel ontdek je binnen no-time alle bezienswaardigheden van Rotterdam. Voor maar €57 per nacht verblijf je al in dit prachtige drijvende hotel. Dat wordt genieten!

👉 Boek H20tel Rotterdam hier!

 

 

  1. Home
  2. blog
  3. zara rotterdam
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.