Header afbeelding

Winter vol liefde 2023

De verschillende bestemmingen dit seizoen

Winter Vol Liefde 2023 is eindelijk begonnen! Dit keer zijn de eigenaren Benjamin, Saul, Edith, Guido en Marco aan de beurt. Verspreid over prachtige wintergebieden in Europa kun je hun appartementen of hotels vinden. Deze editie zijn het dus geen B&B-eigenaren, maar vrijgezellen die werken in winterse gebieden! Krijg jij ook van dit programma kriebels in je buik om lekker op vakantie te gaan naar een winters gebied? Dat snappen wij. Daarom lichten wij voor jou alle bestemmingen waar de kandidaten van Winter Vol Liefde wonen even uit!

Riederalp in Zwitserland 

De eigenaren Benjamin en Saul hebben zich toevallig gevestigd in hetzelfde dorpje, genaamd Riederalp in Zwitserland. Wat dit dorp zo uniek maakt, is dat je het alleen met de auto kunt bereiken. Voornamelijk is dit dorpje gewoon heel mooi, met de mogelijkheid om bijna voor elke deur de piste op te kunnen stappen. Naast een gezellig skioord is het ook een aanrader in de zomer!

Tösens in Oostenrijk 

In het prachtige Tirol is het dorpje Tösens te vinden, dat vooral bekend staat om de prachtige natuur van Oostenrijk. De eigenaar van Alp Appartementen, Edith, kun je ook in dit mooie dorp tegenkomen! Voor sportfanaten en natuurliefhebbers is Tösens helemaal ideaal, zowel in de winter als in de zomer

Check hier Alp Appartementen!

winter vol liefde - oostenrijk

Tirol, Oostenrijk

Heggenes in Noorwegen

Als je je een winterwonderland voorstelt, is de kans groot dat je iets in gedachten hebt dat verdacht veel lijkt op het pittoreske dorpje Heggenes in Noorwegen. En hier vind je ook de eigenaar van het Herangtunet Boutique Hotel, namelijk Marco. Daarnaast is het gebied ideaal voor al je winterse activiteiten.

Bekijk hier Herangtunet Boutique Hotel

winter vol liefde - noorwegen

Noorwegen

Arjeplog in Zweden

Kandidaat Guido woont op een wel heel mooie plek, namelijk in Arjeplog in Zweden, een klein dorpje in het Zweedse gedeelte van Lapland. Hoe gaaf is dat?! Hier wordt een standaard drankje op het terras al snel ingewisseld voor een sneeuwscootertocht of het spotten van elanden!

winter vol liefde - zweden

Arjeplog, Zweden

  1. Home
  2. blog
  3. winter vol liefde 2023
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.