Header afbeelding

WOW! Een wijn escape room in Nederland

Een escape room met wijnproeverij is de perfecte combinatie!

Escape rooms zijn helemaal van deze tijd! Het is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of gewoon een gezellig uitje met je vriendengroep. Wijnlovers moeten nu even héél goed opletten, want in Nederland vind je een heuse wijn escape room. AAH! Een wijnproeverij tijdens een escape room klinkt toch fantastisch... Met wie wil jij het liefst zo snel mogelijk naar deze wijn escape room?

Wijntjes proeven tijdens een escape room

In de eerste wijn escape room van Nederland ben je dus niet alleen bezig met ontsnappen, maar ben je je aandacht ook echt nodig voor de wijn. Je vindt de wijn escape room WijnEscape in het recreatiegebied Zeumeren vlak bij het plaatsje Voorthuizen. WijnEscape is geopend op donderdag tot en met zondag van 14.00 uur tot en met 20.00 uur. De wijn escape room is natuurlijk wel alleen voor alle 18-plussers onder ons. ;-)

Wijn escape room Nederland

Kraken jullie de kluis binnen de tijd? 

Tijdens deze zenuwslopende activiteit ben je bezig met zowel ontsnappen uit de escape room als genieten van de lekkerste wijntjes. Naast dat je veel verschillende wijnen kunt proeven, leer je er ook nog eens een heleboel over. Handig! Ondertussen tikt de tijd natuurlijk wel door… Het is de bedoeling dat je binnen de tijd de kluis kraakt, in die kluis ligt een overheerlijke fles wijn die je natuurlijk krijgt als je de kluis weet te kraken! Extra goed je best doen dus… Tijdsdruk, stress en genieten van wijntjes komen samen tijdens deze fantastische activiteit. 

Om het écht af te maken...

Je kunt er zelfs voor kiezen om een arrangement te boeken om het uitje helemaal compleet te maken. Zo heb je het Escape Deluxe arrangement waarbij je na de wijn escape room de dag kunt afsluiten in de beachclub met een heerlijk gerecht. Verder kun je ook nog kiezen voor het Borrelplank arrangement. Je kunt dan na de wijn escape room nog even gezellig naborrelen in de beachclub onder het genot van een heerlijke borrelplank met de lekkerste hapjes. Klinkt goed! 

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. wijn escape room
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.