Header afbeelding

De leukste weekendjes weg in het paasweekend

Quality time tijdens Pasen 2023!

Last minute paasweekend 2023

Het paasweekend 2023 staat weer voor de deur! Een weekend vol lekker eten, gezelligheid met de familie en een perfect moment voor een weekendje weg. Wij hebben de leukste accommodaties in Nederland voor je opgezocht, waar je heerlijk kunt vertoeven tijdens Pasen. Verblijf je het liefst in een kamer met bubbelbad, luxe chalet of ga je voor een compleet verzorgd arrangement? Dit wordt een heerlijk, relaxt paasweekend!

Compleet verzorgd paasweekend @ Fletcher

Fletcher biedt een 2-, 3-, en 4-daags Vrolijk Pasen Arrangement aan voor verschillende Fletcher hotels. Dit arrangement is inclusief ontvangst met koffie of thee en paaseitjes, uitgebreid paasontbijt, 3-gangendiner en nog veel meer luxe! Verblijf bijvoorbeeld in Fletcher Hotel-Restaurant Oss. Dit hotel ligt nabij natuurgebied De Maashorst, ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Verblijf je liever in een stad? Dan is Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg écht iets voor jou! Je verblijft in het stadscentrum van Middelburg en nabij de Zeeuwse kust. De perfecte combinatie van stad & strand!

Paasweekend 2021

Luxe whirlpool kamer @ Van der Valk Hotel

Deze luxe whirlpool kamer van Van der Valk heeft alles in huis voor een relaxt nachtje weg tijdens het paasweekend. Deze ruime kamer is stijlvol ingericht en is voorzien van een whirlpool en stortdouche. Dat wordt heerlijk bubbelen! Bekijk het aanbod van Hotelspecials voor meer luxe overnachtingen tijdens het paasweekend 2023.

Paasweekend 2021

Waterfrontsuite VIP Appartement 

4 dagen lang ontspannen in een Finse sauna en bubbelbad... Heerlijk toch?! Verblijf in dit Waterfrontsuit VIP Appartement en geniet van een verzorgingspakket, luxe faciliteiten, prachtig uitzicht en elke ochtend verse broodjes aan de deur. Verblijf je liever in een andere accommodatie op Center Parcs? Er zijn veel knusse en luxe accommodaties boekbaar voor het paasweekend! 

Luxe chalet met open haard op de Veluwe

De lentetemperaturen komen onze kant weer op. Hoe fijn is het om op een vakantiepark midden in de natuur te verblijven tijdens het paasweekend?! Deze deal is perfect voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een knusse accommodatie voor het paasweekend. Deze luxe chalet bevindt zich op een vakantiepark, middenin het natuurgebied de Veluwe. Maak wandelingen door de prachtige natuur en kom 's avonds helemaal tot rust voor de open haard! Belvilla biedt de leukste accommodaties in de natuur aan voor het paasweekend. 

Familievakantie in Limburg 

Als je een weekendje weg wilt met je familie tijdens het paasweekend, is dit een heerlijke accommodatie. Roompot Weerterbergen bevindt zich midden in de natuur en de hele familie zal zich hier vermaken. Dit park beschikt over vele faciliteiten, zoals een natuurplas, bowlingbaan, reuze glijbaan en minigolf. Je zult je hier niet snel vervelen. Benieuwd naar meer accommodaties van Roompot? Neem snel een kijkje!

Paasweekend 2021

Onbezorgd paasweekend @ Giethoorn

Buitengoed Fredeshiem heeft een ideale ligging in een natuurrijke omgeving, nabij twee Nationale Parken. Verblijf in dit hotel en geniet van een ontbijtbuffet en 2-gangendiner. Dat wordt onbezorgd genieten tijdens Pasen! Tip: huur een bootje in Giethoorn!

Verblijf in een 4* kloosterhotel in Limburg

Als je op zoek bent naar een unieke accommodatie in de natuur is dit dé deal voor jou! Verblijf in een Superior kamer met regendouche van dit 4-sterren kloosterhotel. Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, ga voor een 3-gangendiner in het gezellige restaurant en ontdek de prachtige omgeving van Limburg. Tip: bezoek de bruisende stad Valkenburg! 

Paasweekend 2021

Sfeervolle overnachting in Drenthe

Verblijf in het oudste familiehotel van Nederland op een prachtige locatie in Drenthe. Dit hotel heeft de ideale locatie voor wandel- en fietstochten door de prachtige natuur van Drenthe. Je verblijft namelijk nabij het mooie Nationaal Park Dwingelderveld. Ga voor een arrangement met welkomstkopje koffie of thee, ontbijtbuffet en 3-gangendiner. Quality time gegarandeerd! Voor meer paasarrangementen in de natuur moet je zeker eens een kijkje nemen bij Voordeeluitjes!

Paasweekend op Texel

Heerlijk uitwaaien aan de zee tijdens het paasweekend. Klinkt geweldig, toch? Het paasweekend op Texel doorbrengen voelt alsof je je even heel ergens anders bevindt. Ga op ontdekking in de diverse natuur van het eiland en kom helemaal tot rust in het knusse en comfortabele appartement van Appartementencomplex Bosch en Zee

  1. Home
  2. blog
  3. weekendjes weg tijdens paasweekend
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.