Waarom jij naar Mallorca moet!

Dit is waarom jij naar Mallorca moet!

Mallorca, niet meteen de eerste paradijselijke bestemming die bij je opkomt. Ik heb er zelf een beetje het zon, zuipen, ziekenhuis idee bij, vooral door de party's in El Arenal de hele zomer lang. Maar, Mallorca heeft mij doen verrassen! Op een hele positieve manier! Mallorca heeft zo veel moois te bieden, so I'll be back! Eind september/begin oktober vertrok ik naar Mallorca voor 8 dagen genieten, niet verwachtend dat het nog richting de 30 graden was, heerlijk! 

malllorca

Het is maar 2 uurtjes vliegen

In 2 uurtjes vlieg jij naar het zonnige Mallorca en je kunt vaak een mega goedkope pakketreis boeken, maak hier een reisalert aan en krijg een berichtje zodra je reis gevonden is.

Je hebt er prachtige stranden

Wat je op Mallorca ook hebt, zijn prachtige stranden. Vooral de Cala's (baaitjes)  in Cala d'Or, waaronder Cala Serena, Cala Esmeralda én Cala Sa Nau. Wil je de echte CARIBBEAN vibes beleven? Ga dan naar Es Trenc, dit is ongeveer een half uurtje rijden vanaf Cala D'or! Je kunt parkeren bij Colonia Saint Jordi of Sa Rapita en dan loop je zo het mega BOUNTY strand op! Wauw, wat was dit prachtig! Wist je dat je in Cala d'Or ook een Natural Pool hebt? Het is wel even een klim, maar zeker de moeite waard.

malllorcaCala Esmeralda malllorcaEs TrencmalllorcaNatural Pool, Cala d'Or malllorcaCala Sa Nau malllorcaCala EsmeraldamalllorcaCala FigueramalllorcaCala Sa Nau 

Shopping malls

Ook op Mallorca kun je shoppen! De Zara & Mango bijvoorbeeld  zijn een stukje goedkoper dan in Nederland, dus dat is mooi meegenomen! In de hoofdstad Palma kun je je uitleven, maar ook heb je er een aantal shopping malls. Shopping malls die de moeite waard zijn:

  • Centro Comercial Porto Pi - in Palma
  • Festival Park Outlets - 10 minuutjes van Palma
  • Net nieuw geopend: FAN Mallorca Shopping - in Palma

mango

Super leuke beach clubs

In de omgeving van de hoofdstad: Palma, vind je 2 super leuke beach clubs! Nummer 1 is "Puro Beach" in Can Pastilla. Drankjes en hapjes zijn wel een beetje duur, maar hey wél leuk! De tweede is "Nikki Beach Club" in Magaluf! Heerlijke bedjes en een zwembad aan zee!

puro beach palmaPuro Beach Club 

Met de auto het eiland over

Mallorca is het perfecte eiland om met de auto te touren en de mooiste baaitjes te bezoeken. Een scootertje is ook geen slecht idee, heerlijk touren met bijvoorbeeld een vespa.

malllorca

Hoofdstad Palma

De Barcelona van Mallorca! De hoofdstad Palma, heerlijk om te shoppen, bezienswaardigheden te bekijken en te eten! Vergeet dan niet de Kathedraal over te slaan!

palma

En wat vind jij van Mallorca? Laat het ons weten in de comments!

Mis nooit meer een topdeal!