Vier Oud en Nieuw in het buitenland! | Weflycheap

Vier Oud en Nieuw in het buitenland!

Vier Oud en Nieuw in het buitenland!

2017 loopt al weer ten einde, sinterklaas is in het land, de feestdagen komen al in zicht en dat betekent ook dat je langzamerhand moet gaan beslissen wat je met Oud en Nieuw gaat doen.. Wil je dit jaar eens wat anders en de oliebollen ontvluchten? Vier Oud en Nieuw dan in het buitenland. Begin 2018 extra speciaal in een nieuwe stad met een groepje vrienden of je geliefde.  Wij hebben alvast de perfecte bestemmingen op een rijtje gezet om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden!

Boek: ROME, vanaf 150

Heel Rome bruist met oud en nieuw!  In Italië wordt alles gevierd met eten, veel restaurants serveren op oudejaarsdag dan ook een heerlijk uitgebreid menu! Buikje vol? Loop dan naar een van de oude pleinen van Rome, hier kan je genieten van een gratis concert. Zorg dat je om middernacht goed uitzicht hebt over de stad, op verschillende plekken wordt namelijk groots vuurwerk afgestoken! Liever zin in het feestje? Elk jaar vind het driedaagse Amore Festival plaats in Rome met meer dan 50 top-dj´s!

Blog

Boek: NEW YORK, vanaf 600 euro

Voor velen is New York City `the place to be´ tijdens de jaarwisseling. Tel samen met miljoenen mensen af op Time Square en maak de beroemde balldrop mee. Wees er wel op tijd bij want de vakken rondom Time Square staan vaak in de ochtend al vol! Geen zin in deze drukte? Er zijn genoeg feesten in Manhattan of Brooklyn waar je tot de vroege uurtjes kunt feesten. Nog een tip is het vuurwerk bekijken vanaf de Brooklyn Bridge, dat vergeet je nooit meer. 

New York

Boek: DUBAI, vanaf 530

In Dubai wordt alles groots aangepakt, zo ook het feest op Oud en Nieuw. Het vuurwerk , dat om middernacht vanaf het hoogste gebouw ter wereld word afgestoken, verbreekt regelmatig wereldrecords! Deze spetterende vuurwerkshow is te zien vanuit heel de stad, ook vanaf het strand. Zin in een feestje? Er zijn genoeg opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een NYE gala op de 52steverdieping? In Dubai kan het!

Boek: RIO DE JANEIRO, vanaf 1000

Dat de Brazilianen van een feestje houden weten we natuurlijk allemaal, wie kent het bekende carnaval niet? Maar wist je dat Oud en Nieuw ook elk jaar groots gevierd word in Rio de Janeiro? Vanaf de Copacabana kijken honderdduizend mensen naar de spectaculaire vuurwerkshow. Hierna verandert heel de stad in één groot feest. Let op! Je moet wel helemaal in het wit gekleed, dit brengt geluk voor het nieuwe jaar.

Boek: IJSLAND, vanaf 350

Wil je even helemaal ontsnappen van alle drukte rondom de jaarwisseling? Waarom ga je dan niet naar IJsland? Rond deze tijd van het jaar is het hier een wit sprookjeslandschap. In de hoofdstad zijn er verschillende feesten en wordt er vuurwerk afgestoken. Nog leuker is misschien een afgelegen huisje te huren. Misschien zie je dan wel wat anders dan vuurwerk in de lucht verschijnen om middernacht.. Het is namelijk het perfecte seizoen voor het Noorderlicht!

Blog

Mis nooit meer een topdeal!