Header afbeelding

5x de leukste Vaderdag cadeaus

Zet jouw (schoon)vader in het zonnetje!

Het is bijna Vaderdag! Dé dag waarop jij je (schoon)vader kan verrassen met een te gek cadeau! Van een hotelovernachting in een gevangenis tot een proefvliegles boven Texel, wij hebben de leukste Vaderdag cadeaus voor jou gevonden. Lees snel verder!

1. Een hotelovernachting

Is jouw paps toe aan wat ontspanning? Geef hem dan een heerlijk nachtje weg cadeau! Wij hebben de drie hele leuke (en betaalbare) hotels voor je opgezocht.

  • Verras je vader met een hotelovernachting bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort ****. Dit hotel beschikt over de ideale locatie, nabij de Veluwe en is voorzien van een knus restaurant en een heerlijk terras. Perfect toch?!
  • Een overnachting op de ss Rotterdam Hotel en Restaurants **** belooft een bijzondere ervaring te worden! Jouw vader zal hier het ware cruisegevoel ervaren, maar toch lekker dichtbij huis zijn. 
  • Het Arresthuis is een héél uniek 5-sterren hotel, gelegen in Roermond. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden, was dit hotel een voormalige gevangenis. Het hotel is omgetoverd tot designhotel, waar je nog veel elementen van de gevangenis in kunt terugvinden.

Pssst, wil jij je vader nou écht verrassen voor Vaderdag en heb je een groot budget? Boek dan deze waanzinnige Formule 1-reis naar Abu Dhabi en ervaar de echte de Formule 1-sferen vanaf de oranje tribune en Oranje Fanzone!

2. Foodtour Amsterdam

Houd jouw vader van lekker eten? Dan zal hij een foodtour in Amsterdam vast te gek vinden! Dit cadeau is helemaal coronaproof en ook nog eens super gezellig. Je kunt kiezen tussen twee verschillende tours, namelijk: Foodsporen van de Negen straatjes of Foodsporen van de Jordaan. Tijdens deze tour stop je op allemaal leuke plekjes, waar je de lekkerste hapjes krijgt. Genieten!

3. Helikoptervlucht

Heb jij een avontuurlijke vader die geen hoogtevrees heeft? Geef hem dan een helikoptervlucht cadeau voor Vaderdag! Vanaf slechts €49 kan hij meevliegen in een helikopter en genieten van het waanzinnige uitzicht. Daarnaast is deze prijs inclusief 30 minuten Segway rijden. Je hebt keuze uit verschillende locaties in Nederland én België.

Tip: je kunt je vader ook een proefvliegles cadeau geven. Je vader krijgt dan uitleg en instructies van een professionele piloot en mag vervovlgens zelf 10 minuten boven Texel vliegen, hoe gaaf is dat?! Dat wordt een onvergetelijk Vaderdag cadeau!

4. Rondleiding bierbrouwerij 

Deze is voor de vaders die wel van een lekker glaasje bier houden: een rondleiding door Brouwerij de Koninck. Deze brouwerij bevindt zich in Antwerpen, the place to be als het gaat om een lekker biertje. Met deze interactieve brouwerijtour leer jij alles over de lokaal gebrouwen biertjes en mag je er zelf ook een paar proeven. Met dit Vaderdag cadeau zit je altijd goed!

5. Dagtripje naar Volendam en Marken

Een dagje Volendam en Marken ontdekken als toerist in eigen land, vet leuk! Voor slechts €15 scoor jij een super leuk dagje weg, inclusief retour vaartocht Volendam - Marken, bezoek aan Cheese Factory Volendam, een foto in Volendamse klederdracht & nog veel meer! 

  1. Home
  2. blog
  3. vaderdag 2021
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.