Unieke treinreizen naar Scandinavië

Unieke treinreizen naar Scandinavië

Ontdek Kopenhagen, Malmö of Göteborg tijdens een citytrip met de slaaptrein!

Je favoriete steden ontdekken tijdens een bijzondere treintrip, dat klinkt toch als iets wat je direct wilt! Met GreenCityTrip kun je naar allerlei verschillende steden in Europa met een nachttrein. Mega comfortabel en ook nog eens milieuvriendelijk… Wij delen een aantal unieke treinreizen naar de gaafste steden in Scandinavië met je en laten je natuurlijk weten wat de leukste hotspots van deze steden zijn!

Met de trein naar kleurrijk Kopenhagen

Ontdek de Deense hoofdstad tijdens een 5-daagse citytrip met de nachttrein van GreenCityTrip. Bij het arrangement is de reis in een slaaptrein met ligplaatsen inbegrepen. Tijdens de reis overnacht je twee keer in een slaapcoupé in de nachttrein. Daarnaast zijn ook twee overnachtingen in een hotel naar keuze inclusief. Bezoek kleurrijk Kopenhagen nu vanaf slechts €259.

De leukste highlights van Kopenhagen

Het Deense Kopenhagen is de grootste stad van het land en heeft ontzettend veel te bieden. De stad staat vooral bekend om de kleurrijke havenpanden, de vele prachtige paleizen en de groene parken. Check hieronder snel de leukste highlights van Kopenhagen.

 1. De kleurrijke havenpanden van Nyhavn
 2. Het stadssymbool de Kleine Zeemeermin 
 3. Het oudste pretpark ter wereld: Tivoli
 4. Het prachtige paleis Slot Rosenborg
 5. Het veelzijdige winkelgebied Strøget

Unieke treinreis naar Kopenhagen

Bijzondere treintrip naar trendy Malmö

Direct nadat je met de slaaptrein over de indrukwekkende Öresundbrug bent gereden kom je het verrassende Malmö binnen. Ontdek deze grote Zweedse stad tijdens een 5-daagse stedentrip met de unieke treintrip van GreenCityTrip. Hierbij zijn twee overnachtingen in de slaaptrein en twee overnachtingen in een hotel naar keuze inbegrepen. Je bezoekt trendy Malmö al vanaf slechts €269. Let’s go!

TIP! Tijdens je citytrip in Malmö kun je ook gemakkelijk het nabijgelegen Kopenhagen bezoeken. Ga met de regionale trein naar Kopenhagen en ontdek in een dagje alle hoogtepunten van de Deense hoofdstad.

De gaafste hotspots van Malmö

Het Zweedse Malmö staat bekend om de vele kronkelstraatjes en vakwerkhuizen en behoort tot de grootste steden van het land. Malmö is een knusse, gezellige stad waar genoeg te doen is. Wij hebben de gaafste hotspots van Malmö voor je op een rijtje gezet!

 1. Het hart van de stad: Lilla Torg
 2. De imposante Sint-Pieterskerk van Malmö
 3. De opvallende wolkenkrabber Turning Torso
 4. Het grootste plein van Malmö: Stortorget
 5. Het beroemde Malmöhus Slott

Unieke treinreis naar Malmö

Gave treinreis naar het groene Göteborg

Bezoek het Zweedse Göteborg tijdens een citytrip van vijf dagen met de slaaptrein van GreenCityTrip. Op de eerste dag vertrek je in de avond vanuit Nederland naar Göteborg en op de vierde dag ga je in de avond weer terug naar Nederland. Twee overnachtingen in de slaaptrein zijn dus inbegrepen en twee overnachtingen in een hotel naar keuze voor dag twee en dag drie ook. Bezoek het groene Göteborg nu al vanaf maar €309.

De hoogtepunten van Göteborg

Het groene en rustige Göteborg is de tweede grootste stad van Zweden waar genoeg te beleven is. Göteborg is ook nog eens de grootste havenstad van het land. Geniet hier van de vele food hotspots en het grote winkelaanbod. Check hieronder snel wat dé hoogtepunten van het Zweedse Göteborg zijn.

 1. Bezoek de archipel van Göteborg
 2. Beleef een typisch Zweedse Fika in de oude wijk Haga
 3. Een rondvaart door de grachten van Göteborg
 4. Breng een bezoekje aan het Universeum museum
 5. Het grootste attractiepark van Scandinavië: Liseberg

Unieke treinreis naar Göteborg

Ga je liever voor een treinreis naar een andere stad in Europa? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Check hiervoor snel de website van GreenCityTrip om te zien welke treinreizen ze allemaal aanbieden. Ga je voor een treintrip naar Venetië, Berlijn of Milaan? Het kan allemaal!

Waanzinnige Kopenhagen, Denemarken, Malmö en Zweden deals

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!