Unieke hotels Nederland

Unieke hotels in Nederland

Ontdek de meest bijzondere hotels van Nederland!

Unieke hotels in Nederland: beleef een bijzondere overnachting

Op zoek naar een unieke overnachting in eigen land? Wij hebben de mooiste en meest bijzondere hotels van Nederland voor je op een rijtje gezet. Van luxe tot originele accommodaties, in deze blog vind je alles om jouw volgende verblijf in Nederland onvergetelijk te maken!

We hebben goed nieuws! Ons kleine landje zit namelijk vol met unieke hotels en verborgen pareltjes. Houd je wel van nét iets meer avontuur en originaliteit voor je stedentrip? Check dan deze unieke hotels! 

Unieke overnachting in Nederland

Ga jij binnenkort een weekendje weg, maar wil je een bijzondere overnachting dan normaal? Hieronder hebben we de meest speciale hotels voor je neergezet. YES!

Inntel Hotels Amsterdam - Zaandam

Een verblijf in het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is een sprookje dat werkelijkheid wordt. Dit opvallende hotel in de stapel Zaanse huisjes, ben je gagarandeerd van een bijzondere en kleurrijke ervaring! Vanuit je kamer heb je een prachtig uitzicht op de omgeving en de Zaanse Schans.

Het hotel beschikt oververschillende moderne voorzieningen, waaronder een spa en fitnessruimte. Ontdek de charme van Nederland op een unieke manier!

Unieke hotels Nederland Inntel

Het Arresthuis - Roermond

Ooit een gevangenis, nu een stijlvol hotel met een moderne uitstraling! Het Arresthuis in Roermond biedt een bijzondere overnachting in een unieke omgeving. 

Het hotel heeft een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Ervaar het gevoel van vrijheid en luxe op een unieke manier in dit bijzondere hotel!

Unieke hotels Nederland Arresthuis

De Pier Suites - Scheveningen

Ervaar de schoonheid van de Noordzee vanuit een van de luxe suites van De Pier in Scheveningen! Gelegen op de beroemde Scheveningse Pier bieden deze suites een spectaculair uitzicht op de zee. 

Het hotel beschikt over alle moderne faciliteiten, waaronder een restaurant en bar, zodat je kunt genieten van een heerlijk diner en een drankje terwijl je geniet van het prachtige uitzicht! Klinkt goed toch?

Unieke hotels Nederland de pier suites

Faralda Kraanhotel - Amsterdam

Heb je geen hoogtevrees? Verblijf dan in het Faralda Kraanhotel, wat ligt in een voormalige havenkraan op 50 meter hoogte. Wow! Dit hotel heeft een adembenemend uitzicht over Amsterdam. 

De kamers zijn stijlvol ingericht en zijn voorzien van alle luxe. Het hotel beschikt ook over een hot tub op het dak, waar je kunt ontspannen en genieten van het spectaculaire uitzicht. Let's go!

Unieke hotels Nederland Crane Hotel Faralda

Villa Augustus, Dordrecht

Villa Augustus is gevestigd in een voormalige watertoren! Het hotel is stijlvol ingericht en beschikt over een prachtige moestuin en een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis om de historische stad Dordrecht te verkennen. Geniet van de rustige omgeving en ontspan in deze bijzondere accommodatie!

Unieke hotels Nederland Villa Augustus

Luxe hotels in Nederland

Ben je op zoek naar een exclusieve en luxe ervaring in Nederland? Dan heb je geluk, want Nederland heeft enkele van de meest luxe hotels ter wereld. Wow! Denk bijvoorbeeld aan het Amstel Hotel in Amsterdam, waar je in een klassieke en stijlvolle omgeving kunt overnachten.

Of aan het Kruisherenhotel in Maastricht, gevestigd in een voormalig klooster en voorzien van alle moderne luxe. Ook het Conservatorium Hotel in Amsterdam en het Waldorf Astoria in Amsterdam behoren tot de meest luxe hotels van Nederland!

Boek jouw unieke hotel in Nederland! 

Of je nu op zoek bent naar luxe, bijzonderheid, originaliteit of schoonheid, Nederland heeft de mooiste hotels. Van exclusieve hotels tot avontuurlijke boomhutten en speciaal ingerichte bed & breakfasts, er is voor elk wat wils.

En met locaties verspreid over het hele land, van de Wadden tot aan Limburg, is er altijd wel een uniek hotel in Nederland te vinden voor jouw volgende vakantie!

Spontaan tripje plannen? Neem eens een kijkje tussen onze last minutes deals. Of je nou gaat voor een weekendje weg of een nachtje weg, wij hebben altijd de beste deals voor je korte vakantie!

Waarom ver weg gaan als er in Nederland zoveel moois te ontdekken valt? Ontdek de vele mogelijkheden en beleef een bijzondere en onvergetelijke overnachting in een van de unieke hotels van Nederland.

  1. Home
  2. blog
  3. unieke hotels in nederland
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.