Header afbeelding

Top 10 verre vakantiebestemmingen met kids!

Top 10 verre vakantiebestemmingen met kids

Wij zijn echte travel addicts, voordat we kinderen kregen hebben we al een groot deel van de wereld ontdekt met de backpack op onze rug. Toen ik zwanger werd was een ding zeker, reizen blijven we, ook met kids, doen!

Toch reageerden veel mensen om ons heen daar wat vreemd op teksten als: “wacht maar tot de kleine er is, dan wil je toch gewoon naar de camping” en “wat egoïstisch. voor een kind zijn verre reizen helemaal niet leuk” heb ik vrij veel gehoord.

Aangezien luisteren niet mijn sterkste kant is, was de eerste verre reis naar de States al geboekt toen de eerste 2 maanden oud was . En… de reis was fantastisch!! We hebben nu meerdere verre reizen gemaakt met onze kleine hooligans en het is heerlijk om met hen de wereld over te reizen.

Maar wat zijn nu de beste bestemmingen voor verre reizen met kids? Kids Love Travel heeft een TOP 10 voor je samengesteld, met heerlijke bestemmingen voor een verre reis die ook prima geschikt is voor jouw kids!

Top 10

1# Verenigde Staten

De ultieme bestemming met kids! Wij zijn grote fan van een roadtrip met de camper. Super handig dat je huis mee rijdt. Wil de kleine een flesje? Dan parkeer je de camper even en warm je een flesje op in de magnetron. Vaak kunnen de kids ook in een stoel of gordel (wat grotere kids) aan tafel zitten en lekker lezen, kleuren of knutselen tijdens het rijden. En voor de ouders ideaal; ’s avonds parkeer je de camper in een National Park, als de kids op bed liggen, dan steek je de bbq aan, biertje erbij en genieten van de overweldigende sterrenhemel!

2# Thailand

De Thai zijn weg van kleine kids. Overal waar je komt krijgen ze alle aandacht. Thailand heeft heel veel leuke dingen voor de kids: Bangkok heeft het Lumpini Park (Vondelpark op zijn Thais) met grote speeltuinen, Sea Life, dierentuinen en nog veeeeeel meer. Daarnaast is er een overvloed aan mooie stranden. Onze kids vonden het super interessant om Buddha te bezoeken in de tempels en ook een fietstocht door Bangkok viel in goede aarde. De supermarkten verkopen alles wat je nodig hebt voor kleine kids en de gezondheidzorg is in de internationale ziekenhuizen onwijs goed.

3# Australië

Het is even vliegen, maar dan heb je ook wat!! Australië is een fantastisch land met voor ieder wat wils. Er zijn fantastische stranden, grote attracties, pretparken en kangoeroe encounters voor kleine kids, spannende verhalen uit vroegere tijden bij Uluru voor de wat oudere kids, scheuren in een 4WD op Fraser Island voor stoere papa’s en shop til you drop voor shopaholic mama’s in Sydney. Aangezien het een eindje vliegen is, raad ik wel aan minimaal 4 weken te gaan, zodat je ook rustig bij kunt komen van het grote tijdverschil. Zeker voor de kids kan het even duren voor ze in het nieuwe ritme zitten.

4# Zuid-Afrika

Wat is er nou cooler dan wilde dieren in het echt zien? Al de karakters van films als Madagaskar komen tot leven in het mooie Zuid-Afrika. Ook hier is het fantastisch om zelf rond te rijden met een camper of auto. Zuid-Afrika is heel divers; je kan dieren spotten in een van de mooie National Parks, duiken met haaien aan de kust, golfen met uitzicht op de oceaan, paardrijden tussen de neushoorns, wijnproeven rondom Kaapstad, relaxen op een van de mooie stranden en genieten van heerlijk eten in Joburg. Voor sommige delen van Zuid-Afrika geldt het advies om malaria tabletten te slikken. Voor kleine kids zijn hier leeftijd restricties aan verbonden, check dit goed voor je boekt.

5# Curaçao

Genieten van heerlijke drankjes aan een wit strand met wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee terwijl de ober Nederlands tegen je spreekt.. welkom op Curacao!

Als je een relaxte vakantie wilt met zon garantie dan is Curacao een aanrader. Met de vele watersport mogelijkheden, vlak aflopende stranden, de Boca’s en het Christoffelpark is Curacao ook een echte aanrader met kids. 

6# Indonesië

Na ongeveer 16 uur vliegen ben je in Indonesië. Het land dat bekent staat om zijn cultuur, natuur, heerlijk eten, adembenemend stranden en kindvriendelijke bevolking. Je kan kiezen voor het wat toeristische Bali of het authentieke Indonesië ontdekken in de binnenlanden van Java. Either way is Indonesië de spot om heerlijk bij te komen en met de kids te genieten van alles wat dit heerlijke land te bieden heeft.

7# Nieuw Zeeland

Dit is een uitstekende bestemming om te ontdekken met een camper. Trek minimaal 3 tot 4 weken uit om beide eilanden te ontdekken. Voor oudere kids en voor jezelf als je een Lord of the Rings fan bent, is het zeker een om must om de plekken te bezoeken waar deze film opgenomen is en zelfs een Hobbit huisje van binnen te aanschouwen.

8# Mauritius

Tropisch eiland ten top! Denk aan een tropisch eiland, google dan een afbeelding van Mauritius en je zult zien dat dit het tropische eiland van jouw dromen is. Mauritius heeft witte, vlak aflopende stranden, wuivende palmen en heerlijke, kindvriendelijke resorts.

9# Tanzania

Zijn je kids wat ouder? Dan is Tanzania een waanzinnige bestemming. Hoe cool is het om samen met je kids the big five te spotten? Kies voor een luxe verblijf in een lodge met zwembad en uitzicht over grazende zebra’s of maak het wat avontuurlijker en slaap in een koepeltent tussen de brullende leeuwen. Een safarivakantie is voor alle kids en voor jou, een waanzinnige ervaring.

10# Argentinië

Wat ons betreft zijn campers ideaal wanneer je met kleine kids reist en toch veel wilt zien van een land. Je hoeft niet iedere keer al je spullen in en uit te pakken en je bent super mobiel. Argentinië is ook een land dat je super goed kunt ontdekken met de camper. De faciliteiten zijn er goed en er is heeeeeel veel moois te ontdekken voor jou en de kids: zeehonden en walvissen spotten in het oosten, gaucho spelen, tango dansen en gletsjers ontdekken in het zuiden, alles kan.

Zo dit is de TOP 10 Verre bestemmingen met kinderen van Kids Love Travel. Heel veel mooie verre bestemmingen zijn super geschikt voor een reis met kids. Take your pick & enjoy your holiday! 

Top 10

Top 10

  1. Home
  2. blog
  3. top 10 verre bestemmingen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.