Met deze tips geniet jij gegarandeerd van zon tijdens jouw vakantie!

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

tips zongarantie

Met deze tips geniet jij gegarandeerd van zon tijdens jouw vakantie!

Na lang wachten is het zo ver, je gaat op vakantie! Natuurlijk hoop je op heerlijke temperatuurtjes en een strakblauwe lucht waarbij de zon hoog aan de hemel schijnt. Maar dat is, jammer genoeg, niet altijd het geval. In de zomervakantie hoef je niet per se naar de Caribbean of de Malediven voor een zonnige vakantie. Ook op slechts een paar uurtjes vliegen kun je al genieten van een fijn zonnetje op hagelwitte stranden. Maar hoe zit het dan met de herfstvakantie? Of een winterzonvakantie? Met de onderstaande tips geniet jij gegarandeerd van lekker weer tijdens jouw volgende vakantie!

Kies jouw vakantie uit op basis van je gewenste temperatuur

Op waarschijntdezonwel.nl kun jij antwoord vinden op jouw brandende vraag: “Waar is het mooi weer als ik op zonvakantie ga?”. Aan de hand van jouw reisperiode, budget en gewenste temperatuur kun jij jouw ideale vakantie vinden via deze site. Dit is de enige website ter wereld die suggesties levert aan de hand van actuele weersvoorspellingen in combinatie met historische weer data. Voor zowel last minutes als vroegboekers is deze website werkelijk perfect!

 

Een hoge Sunfactor = mooi weer tijdens jouw vakantie!

De Canarische Eilanden, Spanje, Griekenland, Egypte, Turkije of misschien wel de Caribbean. Check de bestemming waar jij graag naartoe wilt gaan. Weet je nog niet waar je naartoe wilt? Je kunt ook je ideale temperatuur doorgeven, reisperiode en budget voor een aantal suggesties! De vakantiebestemmingen zijn beoordeeld met een Sunfactor. Een hoge Sunfactor betekend dat de kans groot is op mooi weer! (En dat willen we toch allemaal?) ;) 

Voor de zomer is het misschien minder lastig om een heerlijke vakantiebestemming uit te kiezen. Voor de herfstvakantie, de wintermaanden en ook in het voorjaar kan het erg lastig zijn om de juiste keuze te maken. Wist je dat de gemiddelde temperatuur in bijvoorbeeld Griekenland, Turkije en de Costa Brava in de winter slechts 13ºC is? Brrr.. dat is niet de ideale bestemming als je opzoek bent naar een warme zonvakantie. Op de Canarische Eilanden, Egypte, Tunesië of de Kaapverdische Eilanden is het dan beter vertoeven! Daar geniet je nog van +20ºC in de wintermaanden zonder dat je heel ver moet vliegen. 

Profiteer gelijk van de aller beste vakantiedeals

Als je jouw perfecte vakantiebestemming hebt uitgekozen, kun je ook direct de aller beste vakantiedeals checken. Kies gelijk een leuke aanbieding uit van Nederlandse touroperators en zo ga jij gegarandeerd genieten van een welverdiende vakantie! Makkelijk toch?!

Wij kunnen niet meer een vakantie boeken zonder eerst waarschijntdezonwel.nl te raadplegen. Neem snel een kijkje op deze ‘must have’ website! 

Mis nooit meer een topdeal!