Header afbeelding

Summer in Montenegro!

Afgelopen weekend ging ik op zomervakantie naar Montenegro. Misschien niet direct het eerste land waar je aan denkt bij een zomervakantie, maar geloof me dit is echt de ultieme bestemming! Montenegro heeft prachtige natuur, een mooie kust met blauw water en de locals zijn super aardig! Wij verbleven in het Iberostar Bellevue Hotel in Budva. Dit all inclusive hotel ligt direct aan de zee en is voorzien van 3 zwembaden en verschillende sportvelden.

Montenegro

Cats of Kotor

De derde dag maakte we een uitstapje naar Kotor. De oude stad van Kotor heeft de meest leuke steegjes met horeca en boetiekjes en vooral heel veel katten. Ik ben echt een kattenliefhebber dus mijn geluk kon niet op in Kotor. De bewoners verzorgen de katten met veel liefde en zo zie je op ieder pleintje wel een aantal katten genieten in de zon. Vervolgens gingen we met de boot naar het eiland Our lady of the rocks, dit is een klein eiland in de baai van Kotor met een prachtig kerkje.

Montenegro

Zomervakantie

Montenegro is voor mij echt een ultiem vakantieland om te genieten van zon, zee en rust. Je kunt rustig relaxen aan het zwembad, genieten op het strand of de oude stadjes afstruinen en genieten van de natuur. Montenegro heeft heerlijk warme zomers en wil je er nu echt zeker van zijn dat je lekker weer hebt op de vakantie bestemming kijk dan op waarschijntdezonwel.nl

Montenegro

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. summer in montenegro
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.