Header afbeelding

Spotgoedkoop door Duitsland reizen met het OV deze zomer

Bezoek de leukste Duitse steden voor een héél laag prijsje!

Een bezoekje aan de populaire Duitse steden is superleuk! En het is nog leuker als je dit voor een spotprijsje kunt doen… Wij hebben goed nieuws: je kunt deze zomer onbeperkt door Duitsland reizen met het openbaar vervoer voor slechts €9 per maand! Ook super handig voor als je deze zomer naar Duitsland op vakantie gaat. Wij hebben alles wat je hierover moet weten voor je op een rijtje gezet.

Ook voor toeristen

In de zomermaanden juni, juli en augustus kun je spotgoedkoop met dit ticket door heel Duitsland reizen met het openbaar vervoer. Het ticket geldt voor de tweede klasse van alle lokale en regionale treinen, trams, metro’s en bussen in heel het land. De voorverkoop van de tickets is maandag 23 mei begonnen en iedereen, dus ook toeristen, kan zo’n ticket aanschaffen. Je kunt de tickets zowel online als op bekende verkooppunten, zoals OV-servicepunten en kaartenautomaten, kopen. 

Niet geldig voor...

Het ticket is niet geldig voor hogesnelheidstreinen (ICE’s), intercity’s en langeafstandsbusreizen, hiervoor blijven de normale prijzen gelden. Het kost je dus wat meer tijd en je moet vaker overstappen als je goedkoop over langere afstanden wilt reizen. Ze verwachten grote drukte in het openbaar vervoer, dus stippel je reis goed uit en wees op tijd!

Vaker met het openbaar vervoer reizen

De Duitse regering hoopt met deze actie de stijgende energieprijzen te compenseren. Ze hopen dat mensen vaker met het openbaar vervoer zullen reizen en dus de auto laten staan om zo ook het brandstofverbruik te verminderen.

 

Dankzij deze actie kun jij deze zomer dus spotgoedkoop door Duitsland reizen met het openbaar vervoer. Waar gaat jouw reis naartoe? Berlijn, Keulen of Düsseldorf? Dit is nog maar een kleine greep uit populaire Duitse steden waar je kunt genieten van een geweldige citytrip! Let's go!

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. spotgoedkoop door duitsland reizen met openbaar vervoer deze zomer
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.