Singapore

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

Singapore

The Bali experience week 9: Singapore!

Klein interessant weetje: Singapore, officieel de Republiek Singapore, is het kleinste land van Zuidoost-Azië; met 716km2 is deze stadstaat net iets groter dan de Nederlandse Noordoostpolder.

Anyway, Singapore dus! Ik ben zo ontzettend blij dat ik hier naartoe ben gegaan. Het was eigenlijk een beetje gedwongen gezien ik het land uit moest voor mijn visum. Zodra je visum verlopen is (ik had 60 dagen) moet je of het land uit of een verlenging aanvragen met de hulp van een Balinese bewoner. Helaas lukte dat laatste niet maar achteraf gezien was het alles waard.

foto-1-2

Hotel

Ik verbleef in Hotel Boss. De locatie van dit hotel is perfect! Het ligt 200m van metrostation Lavender en je bent binnen 15 bij Marina Bay of Orchard. In het hotel zit een aardig restaurant waar je voor niet al te veel wat lekkers kunt eten. Ga je naar Singapore, houd er rekening mee dat je meer betaald voor minder ruimte m.b.t hotels vergeleken met andere landen.

Wat te zien en te doen?

Genoeg! Ik heb niet alles gezien en gedaan maar kan wel genoeg tips geven. Laat ik beginnen met Marina Bay, hier zie je de prachtige en indrukwekkende skyline van Singapore, Art Museum, Singapore Flyer, Marina Bay Hotel en Gardens by the Bay. In dit gebied ben je wel een dagje zoet!

foto-2-2

Heb je zin om te shoppen? Dat kan!! Ik had er moeite mee om niet gewoon als een gek m’n creditcard te trekken, haha. Ik raad je aan om de metro te pakken naar Orchard. Hier vind je een straat met talloze shopping malls met winkels zoals Zara, Pull and Bear, Tommy Hilfiger maar ook de Louis Vuitton, Gucci, Prada en ga zo maar door... je ziet al aan de winkels dat het een rijk land is!

foto-3-2

Ben ik niet geweest maar Universal Studios vind je in Singapore. Gebaseerd op jouw favoriete films vind je hier attracties, shows en nog veel meer waar je zeker een dag de tijd van je leven hebt! Sentosa is het op drie na grootste eiland van Singapore. Het eiland staat vooral bekend om zijn strand van meer dan 2km lang. Hier kun je ontsnappen aan het drukke leven van Singapore stad. Hier ben ik niet geweest maar genoeg positieve verhalen over gehoord! Overall, Singapore is een schoon, georganiseerd, tropisch, kapitalistisch land en ik houd ervan! Ben je aan het rondreizen, sla Singapore absoluut niet over! Zit je thuis in Nederland en wil je de warmte in en een gave stad zien? Boek een vlucht met KLM of Singapore Airlines en je gaat een toptijd tegemoet.

foto-4-1

Zie meer dagelijkse foto’s via mijn Instagram @geenafase.

Mis nooit meer een topdeal!