Header afbeelding

Vakantie Santorini

Tijdens je vakantie Santorini geniet je van adembenemende uitzichten, de prachtige stranden en gezellige stadjes. Bovendien valt er tijdens je vakantie in Santorini ook nog eens meer dan genoeg te beleven. De ideale vakantie bestemming!

Bekijk de Santorini vakanties van onze partners

Goedkoop op vakantie naar Santorini

Droom je van een goedkope vakantie naar Santorini? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat je de allerbeste deal krijgt voor jouw droomvakantie naar dit adembenemende Griekse eiland. Scoor gemakkelijk de beste deals en vertrek zorgeloos naar Santorini! Als je op zoek bent naar een vakantie onder de zon, dan moet je Santorini ook absoluut op je lijst zetten. Op het eiland vind je er talrijke kleine  stranden waar je kunt genieten van de zon en het kristalheldere water. 

All inclusive vakantie Santorini

Een goedkope all inclusive vakantie zorgt ervoor dat jij je nergens druk om hoeft te maken tijdens je vakantie op Santorini. 

All inclusive op Santorini

Last minute vakantie Santorini

Als je opzoek bent naar een goedkope vakantie in Griekenland, kijk dan eens naar de last minute deals van Santorini. Last minute vakanties zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan dat je ver van te voren boekt. Zo ga jij dus voordelig op vakantie naar Santorini!

Last minute Santorini

Leuke plaatsen om te bezoeken op Santorini

Tijdens je vakantie op Santorini zijn er genoeg unieke plaatsen die je gezien moet hebben. Van rustige badplaatsen tot idyllische stadjes, Santorini heeft het allemaal!

1. Kamari

Kamari, gelegen aan de oostkust van Santorini, is het toeristische hart van het eiland. Hier vind je kleurrijke gebouwen en het grootste zandstrand van Santorini. Kamari is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Bekijk accommodaties in Kamari

2. Oia

Oia is het meest idyllische stadje van Santorini. het bestaat uit twee delen: het nieuwe gedeelte met stijlvolle boetiek winkeltjes en trendy restaurants, en het oude gedeelte met smalle straatjes, trappen en pastelkleurige huisjes. Oia biedt adembenemende uitzichten, vooral tijdens de zonsondergang en is een absolute must-see.

Bekijk accommodaties in Oia

3. Fira

Fira is een wirwar van smalle straatjes en traditionele Griekse architectuur. Hier kun je tal van winkels, restaurants en bars ontdekken. Neem de kabelbaan naar de lager gelegen haven en geniet van een prachtig uitzicht over de krater in het midden van de archipel.

Bekijk accomodaties in Fira

4. Perissa

Perissa, gelegen aan de zuidoostkust van Santorini, staat bekend om zijn prachtige zwarte lavastrand en ontspannen sfeer. Het is een fantastische plek om te relaxen, zwemmen en zonnebaden. langs het strand vind je talloze restaurants, bars en cafés waar je heerlijke lokale gerechten en verfrissende drankjes kunt proeven. Als je op zoek bent naar avontuur, bezoek dan de oude stad Thera, gelegen op de heuvel boven Perissa, voor een panoramisch uitzicht over de Egeïsche Zee.

Bekijk accomodaties in Perissa

Stranden op Santorini

Strandliefhebbers zijn helemaal op hun plek op Santorini. De bekende badplaatsen die hierboven zijn benoemd hebben schitterende en meestal donkere zandstranden. Dit komt door de vulkanische oorsprong die dit eiland heeft. Red Beach bij Akrotri is bijvoorbeeld een uniek strand met rood zand! Hier kun je mooie foto's maken. Aan de zuidkant van het eiland zit het strand van Vlychada. Dit strand is gelegen tussen grote rotsen, lekker uit de wind! 

Hotels op Santorini 

Er zijn een hele boel hotels op Santorini die ook nog eens voordelig zijn! Wij hebben de drie beste hotels op een rijtje gezet.

  1. Kamari Beach ***
  2. Hotel Veggera ****
  3. Santorini Palace ****

Weer op Santorini

Benieuwd wanneer jij het beste op vakantie naar Santorini kunt gaan? Bekijk de gemiddelde temperatuur per maand!

Of kies voor een van deze Griekse eilanden!

Blogs over een Santorini vakantie!

FAQ - Vakantie Santorini

Wat zijn leuke plekken op Santorini?

Wat te doen op Santorini?

Hoe ga ik goedkoop naar Santorini?

Waar ligt Santorini?

Hoe groot is Santorini?

  1. Home
  2. santorini
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.