Header afbeelding

6x de leukste roze hotels

Hier wil jij overnachten met je vriendinnen!

Een roze huis met een compleet roze interieur, dat klinkt toch als een droom?! Overnacht in een zuurstokroze kamer, ga zonnen aan een roze zwembad of drink pastelroze cocktails in een roze bar, het kan allemaal! Zorg dat je telefoon over genoeg opslag heeft, want dit wordt een Instagrammable vakantie! 

Top 6 mooiste roze hotels:

  1. Paradiso Art Hotel ****, Ibiza
  2. Hamilton Princess Hotel *****, Bermuda
  3. The Don CeSar ****, Florida
  4. Amanjena Hotel *****, Marrakech
  5. Pink Hotel ***, Parijs
  6. PinkCoco ***, Uluwatu

1. Paradiso Art Hotel ****, Ibiza

Het Paradiso Art Hotel **** op Ibiza maakt al jouw dromen waar. Roze muren, roze deuren, roze ligbedden, roze cocktails en oh ja, ook nog een roze zwembad... Werkelijk álles in dit super toffe hotel is roze! Bovendien beschikt dit hotel ook nog eens over verschillende winkeltjes, een kunstgalerie en een tattoo studio, gaaf! Hier wil jij toch ook heen met je vriendinnen?

Bekijk Paradiso Art Hotel hier!

Paradiso Art Hotel Ibiza

2. Hamilton Princess Hotel *****, Bermuda

Hamilton Princess Hotel & Beach ***** is met drie woorden te omschrijven: een roze droom... Niet alleen de buitenkant van het hotel pronkt met zijn prachtige roze kleur, maar zelfs de tennisbanen, het strand en het interieur van het hotel zijn roze! Vanuit je drijvende, roze ligstoel in de infinity pool heb je een waanzinnig uitzicht op de haven. Dit roze hotel is GE-WEL-DIG!

Bekijk Hamilton Princess Hotel hier!

Hamilton Princess Hotel Bermuda

3. The Don CeSar ****, Florida

The Don CeSar **** is een erg populair hotel, gelegen aan St. Pete Beach in Florida. Wie weet loop je hier nog wel een American star tegen het lijf! Dit waanzinnige roze hotel beschikt over heel veel luxe, waaronder een spa, meerdere restaurants en de ideale ligging pal aan het strand. Dit hotel is perfect voor alle luxepoezen onder ons!

Bekijk The Don CeSar hier!

The Don CeSar Florida

4. Amanjena Hotel *****, Marrakech

Amanjena Hotel ***** is een waanzinnige roze hotel, gelegen in de sprookjesachtige stad Marrakech. Dit roze hotel is voorzien van de mooiste bouwstijlen, vele palmbomen en een adembenemende roze kleur... Wauw! Na een verblijf in dit prachtige hotel, kom je gegarandeerd weer helemaal zen en opgeladen thuis. Zet Marrakech snel op je bucketlist!

Bekijk Amanjena Hotel hier!

Amanjena Hotel Marrakech

5. Pink Hotel ***, Parijs

Je stedentrip naar Parijs is pas helemaal compleet, wanneer je overnacht in Pink Hotel ***. De buitenkant van het hotel mag dan wel geen roze accenten bevatten, maar de kamers zijn magnifique! Je zult heerlijk slapen in deze prachtige, knalroze kamers. Overal in het hotel vind je de roze karakteristieken terug!

Bekijk Pink Hotel hier!

Pink Hotel Parijs

6. PinkCoco ***, Uluwatu

Een compleet roze hotel in Uluwatu, Bali. Dat klinkt toch perfect? PinkCoco *** is een prachtige adults only hotel dat natuurlijk helemaal roze is en is voorzien van de meest luxe kamers. Deze accommodatie laat jou het gevoel geven dat je in de Barbie Movie zit! Misschien kom je Ken wel tegen?!

Bekijk PinkCoco hier!

PinkCoco Uluwatu

 

  1. Home
  2. blog
  3. roze hotels
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.