Header afbeelding

5x bestemmingen die je met je bff moet bezoeken

De reisbucketlist voor jou en je beste vriend(in)

Het is vandaag Best Friends Day: dé dag om de vriendschap met jouw beste vriend of vriendin te vieren! Een stedentrip of vakantie is de perfecte manier om deze speciale dag te vieren. Wij hebben de vijf leukste bestemmingen voor jullie opgezocht. Deze vakanties moeten op jullie reisbucketlist komen te staan!

1. Drink de lekkerste cocktails op Ibiza

Ibiza: een ultieme party-bestemming, een eiland met prachtige zandstranden, de leukste winkeltjes en gezelligste terrasjes. Zorg voor een lege geheugenkaart in je camera of telefoon, want je raakt hier niet uitgekeken! Een heerlijk luierdagje op het strand of een dagje vol avontuur, alles is mogelijk op het Magische Ibiza! Tip: een vakantie Ibiza met je beste vriendin(nen) is pas echt compleet, wanneer je in het knalroze Paradiso Ibiza Art Hotel verblijft!

2. Shop till you drop @ New York

Zijn jij en je bff gek van Sex and the City of Gossip Girl? Dan mag New York zeker niet op jullie bucketlist ontbreken! Ga winkelen in de waanzinnige shopwijken Soho of Greenwich en ervaar hoe het is om als Serena van der Woodsen door the Upper East Site te lopen. Natuurlijk mogen Times Square, het 9/11 Memorial, het Vrijheidsbeeld, Manhattan en Central Park ook niet aan jullie reis ontbreken. Een reis naar The Big Apple wordt er een om er nooit te vergeten!

3. Cultuursnuiven en pizza's eten in Rome

De Italiaanse hoofdstad is een walhalla als je je interesseert in historie en cultuur, want er zijn tal van bezienswaardigheden en kerken te bezoeken die stuk voor stuk de moeite waard zijn. Naast deze bijzondere bezienswaardigheden, is Rome natuurlijk the place to be voor de lekkerste pizza's, pasta's en ijsjes, genieten! En wat deze tad he-le-maal afmaakt, is dat het een waar shopwalhalla is. Dat wordt dagen slenteren door de winkelstraten van Rome! OH, en vergeet ook niet een muntje in de Trevifontein te gooien voor goed geluk! 

4. Geniet van de zon op Bali

Bali is hét droomeiland van Indonesië dat bekend staat om haar mooie natuur, een indrukwekkende cultuur, groene rijstvelden en de vele tempels. Deze Instagrammable bestemming is perfect om met jouw beste vriend of vriendin te bezoeken. Kies je voor een rondreis door bali of een echte relaxvakantie? Er is hier genoeg te beleven! Neem bijvoorbeeld surfles in Kuta, fotografeer de Tanah Lot tempel tijdens zonsondergang, bezoek Monkey Forest in Ubud, bewonder de Gitgit waterval en spot dolfijnen in Lovina. Dat klinkt toch geweldig?

5. Proef de lekkerste bonbons in Brugge

Een plekje iets dichter bij huis, maar zeker niet minder mooi is Brugge. Deze Belgische stad staat bekend om zijn historische binnenstad en plekje op de Werelderfgoed lijst van UNESCO. Huur een fiets en bezoek bezienswaardigheden, zoals Het Jan Van Eyckplein, Het Frietmuseum en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Wat Brugge perfect maakt voor een vriendinnen stedentrip, is dat deze stad maar liefst 50 chocolatiers telt! Dat wordt genieten van alle soorten bonbons en zoetigheden... 

Stedentrip vriendinnen

  1. Home
  2. blog
  3. reisbucketlist voor jou en je bff
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.