Header afbeelding

Deze privé-eilanden kun je huren via Airbnb

Voeg deze bizar mooie plekken direct toe aan je bucketlist!

Had je ooit gedacht dat je vakantie zou kunnen vieren op een privé-eiland om eindeloos te kunnen genieten? Waarschijnlijk niet. Wij hebben goed nieuws: je kunt namelijk je eigen privé-eiland huren via Airbnb! Kijk naar de mooiste zonsondergangen terwijl je marshmallows roostert boven het kampvuur. Dat klinkt toch helemaal geweldig... Trommel snel je vrienden of familie op en pak je koffers maar vast voor een vakantie die jullie nooit meer zullen vergeten. Met zo'n grote groep kun je natuurlijk de totaalprijs splitten en daardoor wordt het ook nog eens super betaalbaar! Wij hebben de tofste privé-eilanden die je via Airbnb kunt huren op een rijtje gezet.

Little Peter Oasis, Belize

Little Peter Oasis behoort tot de mooiste privé-eilanden ter wereld en je zult wel begrijpen waarom als je alle schitterende plaatjes ziet. Het privé-eiland ziet er werkelijk fantastisch uit. Zo beschikt het eiland over een eigen blue lagoon en heb je een uitzicht van 360 graden over de Caribische Zee en het Mayagebergte. De woning waar je in zult verblijven staat grotendeels boven het water en heeft een luxe uitstraling door het mahoniehout en de granieten details. Je kunt met vier personen op dit privé-eiland verblijven en daarom beschikt de woning over twee slaapkamers en twee badkamers. Tijdens je verblijf op dit eiland heb je ook nog eens een eigen chef-kok én alle maaltijden en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Ga hier tijdens je vakantie veel snorkelen en maak de leukste boottochten. Dit klinkt toch als een droom?

Privé-eiland huren Airbnb

Floral Island Resort, Filipijnen

Het Floral Island Resort ligt midden op het eiland Talacanen bij de Filipijnen. Je kunt met wel zestien personen op dit privé-eiland verblijven. Dat betekent dus dat je de totaalprijs over veel personen kunt verdelen en daardoor wordt het bedrag per persoon een stuk betaalbaarder! Op het eiland staan zes villa’s waar in totaal acht slaapkamers en negen badkamers te vinden zijn. Dagelijks staat er een team voor je klaar om ervoor te zorgen dat je een zorgeloze vakantie beleeft. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen en je kunt ook gratis gebruik maken van de snorkelspullen en de kajakken. Verder is het resort ook heel duurzaam, want het draait volledig op zonne-energie. Je kunt zelfs je bruiloft houden op dit betoverende privé-eiland. Dat klinkt echt als een sprookje! 

Privé-eiland huren Airbnb

Brother Island, Filipijnen

Brother Island is een prachtig privé-eiland gelegen in het Filipijnse El Nido. Geniet hier van de mooiste bounty stranden, het kraakheldere water, groene bossen en wuivende palmbomen. Op dit privé-eiland kun je met zestien personen verblijven. De kleurrijke woning beschikt over zeven slaapkamers en twee badkamers. Aangezien je hier met een grote groep mensen vakantie kunt vieren, is het bedrag per persoon super voordelig! Dat betekent dat je spotgoedkoop op een privé-eiland kunt verblijven met de gezelligste mensen om je heen. Het verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner, dit wordt elke dag vers voor je bereidt. Maak gratis gebruik van de kajakken en snorkelspullen en ga daarmee binnen een half uur om het hele eiland heen. Dit privé-eiland is de perfecte plek voor een romantische bruiloft of honeymoon! 

Privé-eiland huren Airbnb

Urraca, Panama

Urraca Private Island is een klein privé-eilandje gelegen bij Panama. Op het eiland staan zes knalroze bungalows en een restaurant. Je kunt met maximaal 24 personen op dit privé-eiland verblijven. De bungalows zijn boven het water gebouwd en beschikken allemaal over een eigen terras met uitzicht op de oceaan en een buitendouche met warm water. Na een heerlijke nachtrust in fijn queensize bed kun je buiten op je eigen terras zien hoe de zon opkomt. Je hebt waarschijnlijk nog nooit zulke mooie zonsopgangen en zonsondergangen gezien als hier... Na het zien van de prachtige zonsopgang geniet je van een lekker ontbijtje dat bij de prijs inbegrepen zit. Op het eiland kun je ook de geredde apen spotten die er nu leven en ‘s nachts zie je als je gelukt hebt het water licht geven door een bijzonder verschijnsel. Hoe gaaf is dat! Dit privé-eiland is de perfecte bestemming voor mensen die dol zijn op de natuur. 

Privé-eiland huren via Airbnb

  1. Home
  2. blog
  3. prive eiland huren airbnb
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.