Header afbeelding

Vier Oud en Nieuw in het buitenland

Begin je 2023 met een unieke ervaring!

🗓 Oudejaarsdag: zaterdag 31 december 2022 

🗓 Nieuwjaarsdag: zondag 1 januari 2023

2022 loopt al weer ten einde, sinterklaas is in het land, de feestdagen komen al in zicht en dat betekent ook dat je langzamerhand moet gaan beslissen wat je met Oud en Nieuw gaat doen.. Wil je dit jaar eens wat anders en de oliebollen ontvluchten? Vier je Oud en Nieuw dan eens in het buitenland. Begin 2023 extra speciaal in een nieuwe stad met een groepje vrienden of je geliefde. Wij hebben alvast de perfecte bestemmingen op een rijtje gezet om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden!

Ga Oud en Nieuw vieren in Rome

Heel Rome bruist met Oud en Nieuw! In Italië wordt alles gevierd met eten, veel restaurants serveren op oudejaarsdag dan ook een heerlijk uitgebreid menu! Buikje vol? Loop dan naar een van de oude pleinen van Rome, hier kan je genieten van een gratis concert. Zorg dat je om middernacht goed uitzicht hebt over de stad, op verschillende plekken wordt namelijk groots vuurwerk afgestoken! Meer zin in het feestje? Elk jaar vind het driedaagse Amore Festival plaats in Rome met meer dan 50 top-dj´s!

Accommodaties in Rome tijdens Oud en Nieuw

Oud en Nieuw vieren in Rome

New York is dé hotspot tijdens Oud en Nieuw

Voor velen is New York de place-to-be tijdens de jaarwisseling. Tel samen met miljoenen mensen af op Time Square en maak de beroemde Ball Drop mee. Wees er wel op tijd bij want de vakken rondom Time Square staan vaak in de ochtend al vol! Geen zin in deze drukte? Er zijn genoeg feesten in Manhattan of Brooklyn waar je tot de vroege uurtjes kunt feesten. Nog een tip is om het vuurwerk te bekijken vanaf de Brooklyn Bridge. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Accommodaties in New York tijdens Oud en Nieuw

Oud en Nieuw vieren in New York

Vier het nieuwe jaar in wereldstad Dubai

In Dubai wordt alles groots aangepakt, zo ook het feest op Oud en Nieuw. Het vuurwerk, dat om middernacht vanaf het hoogste gebouw ter wereld word afgestoken, verbreekt regelmatig wereldrecords! Deze spetterende vuurwerkshow is te zien vanuit heel de stad, ook vanaf het strand. Zin in een feestje? Er zijn genoeg opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een NYE gala op de 52e verdieping? In Dubai kan het!

Accommodaties in Dubai tijdens Oud en Nieuw

Oud en Nieuw vieren in Dubai

Luid het nieuwe jaar in @ Boedapest

In Boedapest beginnen de Oud en Nieuw feestjes al op 30 december. Op deze dag wordt het populaire badhuis Szechenyi omgetoverd tot een feestbestemming. Feesten in een badhuis, dat klinkt tof toch? Daarnaast vieren (bijna) alle clubs en barretjes in Boedapest naast het officiële Oud en Nieuw feest ook Pré Oud en Nieuw en After Oud en Nieuw. Ben jij dus een feestbeest, dan is Boedapest de ideale stad om het nieuwe jaar te vieren!

Accommodaties in Boedapest tijdens Oud en Nieuw

Oud en Nieuw vieren in Boedapest

Vuurwerk en het Noorderlicht tijdens je Oud en Nieuw in IJsland

Wil je even helemaal ontsnappen van alle drukte rondom de jaarwisseling? Waarom ga je dan niet naar IJsland tijdens Oud en Nieuw? Rond deze tijd van het jaar is het hier een wit sprookjeslandschap. In de hoofdstad Reykjavik zijn er verschillende feesten en wordt er vuurwerk afgestoken. Misschien is het zelfs nog leuker om een afgelegen huisje te huren. Wellicht zie je dan wel wat anders dan vuurwerk in de lucht verschijnen om middernacht... Het is namelijk het perfecte seizoen voor het Noorderlicht!

Accommodaties in IJsland tijdens Oud en Nieuw

Vier Oud en Nieuw in IJsland

  1. Home
  2. blog
  3. vier oud en nieuw buitenland
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.