opening super nintendo world

Opening Super Nintendo World

Dit pretpark moet op je bucketlist!

Real life Mario Kart spelen, spring in de Yoshi attractie of proef Koopa Troopa pizza’s… Klinkt dat als een droom? In Japan is het mogelijk! Zes jaar na de aankondiging is het eindelijk zo ver: Super Nintendo World is geopend! Dit pretpark is volledig in het thema van Super Mario en je zult hier bekende figuren, zoals Mario, Luigi, Yoshi en Peach dan ook ongetwijfeld tegenkomen. Het attractiepark is onderdeel van Unversal Studios Japan, gelegen in Osaka. Dus roep je vrienden bij elkaar, want het is tijd voor een vakantie naar Japan!

Spring in de levensechte wereld van Mario!

Super Nintendo World heeft maar liefst 400 miljoen euro gekost, maar dan heb je ook wat! Zodra je het attractiepark binnenstapt, voelt het alsof je je in een Mario spel bevindt. Het decor van de Mario spellen is in het hele park nagebootst. Je vindt hier bijvoorbeeld het kasteel van Princess Peach en Bowser's Castle en de kans is groot dat je de ster zelf, Mario, ook nog tegen het lijf loopt. Cool! Bovendien vind je hier de enige echte achtbaan van Mario Kart. Door middel van virtual reality wordt de Mario-ervaring nóg echter en is het gegarandeerd een unieke ervaring!

Super Nintendo World
 

Tour door Super Nintendo World 

Maar dat is nog niet alles... In dit bijzondere attractiepark is nog veel meer te vinden! Spring bijvoorbeeld in de Yoshi attractie, verzamel punten door het hele park met de Power-Up Band en haal de lekkerste snacks! Zelfs het eten in Super Nintendo World is geïnspireerd op de Mario spellen. Zo is de popcorn in de smaak van champignon, vind je tiramisu in de vorm van de beroemde vraagtekenblokken en lijken pizza's op Koopa Troopa. Mariolicious! Super Nintendo World is één van de grootste pretparken ter wereld, dus je zult je hier niet snel vervelen. Een dagkaart kost omgerekend ongeveer €60 en deze kun je reserveren via de website van Universal Studios Japan. Kun je niet wachten om dit attractiepark te bezoeken? Bekijk dan snel de onderstaande video! 

 

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!