De best bereikbare luchthavens van Europa | Vanaf โ‚ฌ0,90 in het stadscentrum! | Weflycheap

De best bereikbare luchthavens van Europa | Vanaf โ‚ฌ0,90 in het stadscentrum!

De best bereikbare luchthavens van Europa | Vanaf €0,90 in het stadscentrum!

Je denkt dat het niet lastig is om van een luchthaven naar het centrum van de stad te komen, maar ervaring leert ons dat het vaak moeilijker is dan van tevoren gedacht. Onlangs heeft Omio een onderzoek gedaan naar de best bereikbare luchthavens van Europa, die het populairst zijn onder Nederlandse reizigers. Hierbij is gekeken naar factoren als transfer tijd en reiskosten van de luchthaven naar het stadscentrum. Met dit onderzoek ga je veel tijd en energie besparen! Let's GO.

Top 10 best bereikbare luchthavens in Europa

Wat zijn nou de 10 best bereikbare luchthavens in Europa? Op nummer één staat Praag (PRG). Je kunt namelijk vanaf slechts €0,90 een busritje van het vliegveld naar het centrum maken en dit kost je slechts een kwartiertje. Dat wordt een citytrip naar Praag boeken dan maar! Op nummer twee staat Berlijn Tegel (TXL) met een transfertijd van 20 minuten voor slechts €2,80 en op nummer drie Venetië (VCE), met een transfertijd van 20 minuten voor slechts €8.

  • Weetje: de snelste transfer is die in Nice: vanaf het vliegveld ben je met 5 minuten in het stadscentrum.

Hoe bereik je de luchthavens?

Daarnaast is er ook nog de volledige ranking te zien van de luchthavens in Europa, waarbij Nice, Lanzarote en Birmingham in de top 3 staan. Het fijne aan dit onderzoek is dat je vanaf nu precies weet welke trein, bus of vervoersmiddel je het beste kunt nemen vanaf het vliegveld, om in het stadscentrum te komen. Neem bijvoorbeeld Londen... Londen heeft maar liefst 6 luchthavens waar je uit kunt kiezen! Omio heeft een overzichtelijke kaart gemakt, waarop je precies kunt zien hoe je de luchthavens met het openbaar vervoer bereikt. Ook zie je kosten en de reisduur.

Onderzoek GoEuro

Londen

Over Omio

‘’Omio, voorheen bekend als GoEuro, is een platform dat reizigers de mogelijkheid biedt mobiele trein, bus en vliegtickets te vinden en te boeken. GoEuro revolutioneert samen met meer dan 800 Europese vervoerders de reiservaring van reizigers door voortdurend meer keuze, transparante prijzen en boekingsgemak aan te bieden.’’

Mis nooit meer een topdeal!