De mooiste plekjes in de Filipijnen

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

De mooiste plekjes in de Filipijnen

De mooiste plekjes in de Filipijnen

Een tripje naar Azië in het vooruitzicht? Vergeet dan niet de mooie Filipijnen over te slaan! Hier vind je prachtige bounty stranden waar je zeker even een kijkje moet nemen. De Filipijnen ligt in Zuid-Oost Filipijnen en je vind er prachtige eilandjes & stranden, waar je heel goed kunt duiken en snorkelen. De hoofdstad van de Filipijnen is Manilla. Wil je naar de Filipijnen? Vergeet dan niet een droomreis aan te maken via: www.weflycheap.nl/alerts !

Leuke locaties in de Filipijnen zijn o.a. Cebu, Palawan & Borocay! Hieronder een overzicht van de mooiste plekjes & stranden in de Filipijnen:

1 - El Nido, Palawan

Een paradijsje op aarde: El Nido, Palawan! Hier moet je zeker weten gaan eilandhoppen!

filipijnen

2 - Coron

Coron ligt ook in Palawan, en kijk zelf maar: een pareltje!Tip: huur voor een dag een bootje met een local en laat je naar de mooiste (hidden) beaches varen.

coron

3 - Cebu

De derde is Cebu! Wist je dat je daar met Whale Sharks kunt zwemmen? Vergeet ook zeker niet de Kawasan Falls te bezoeken in Cebu ? . Hier kun je ook een Canyoning tour doen, een heel avontuur!

4 - Boracay

Boracay is een prachtig eiland, bekend om haar blauwe water en het witte zandstrand. Het is hier wel toeristisch en wat duurder, maar zeker de moeite waard!

borocai

5 - Bohol

Bohol! Bohol bestaat uit 2 gedeeltes: Panglao Island en Bohol zelf! In Bohol kun je naar Chocolate Hills, soms lijkt het gras bruin, vandaar de naam! Daarnaast heb je er Spookdiertjes! Op het eiland Panglao vind je mooie stranden.

Heb jij de Filipijnen al ontdekt? En wat vond jij de mooiste plekjes en stranden?

Mis nooit meer een topdeal!