Header afbeelding

Magical Londen!

Kersttrip naar Londen

Afgelopen zondag vertrok ik met mijn moeder en zus naar Londen om 3 dagen te shoppen. Vanaf november is Londen magisch versierd met de meest mooie kerstve rsiering en ontelbaar veel sprankelende lichtjes.

Bakkerij Peggy Porschen

Ons vliegtuig landde om 8:00 uur 's ochtends dus onze dag kon direct beginnen. Bovenaan mijn lijstje stond Peggy Porschen. Deze geweldig mooie bakery lag pal naast ons hotel dus mijn geluk kon niet op. Ze bakken hier de meest lekkere en mooie taarten en cupcakes. Het pand van deze bakery was prachtig versierd en door de gehele roze geschilderde buitenkant is het een enorme Instagram hotspot. 

Peggy

Oxford Street

Na een heerlijke cupcake vertrokken we naar de bekende winkelstraten van Londen waaronder Oxford Street, Regent Street en Bond Street. In deze straten vindt je de meeste winkels en heel veel warenhuizen. Ik kan uren rondneuzen in deze prachtig versierde mega shop locaties. 's Avonds zijn deze straten prachtig verlicht door honderdduizend lichtjes.

Londen

Hyde Park

Dag 2 begonnen we in Harrods, wat mij betreft het mooiste warenhuis van Londen. Niet alleen de buitenkant is prachtig versiert en verlicht maar ook de binnenkant is adembenemend. We hebben hier 2 uur rondgelopen waarna we vervolgens het tegenover gelegen Hyde Park inliepen. In dit park wonen een groot aantal eekhoorns welke direct op je af komen als je langsloopt. Ik kan uren genieten van deze schattige diertjes. We sloten de avond af met een bustour. Lekker toeristisch maar erg leuk!

Londen

Goodbye London

Onze 3e en laatste dag begonnen we weer bij Peggy Porschen. Mijn favoriete plekje in Europa tot nu toe! Hierna gingen we naar Govent Garden. Hier vindt je leuke boetiekjes, winkels en marktjes omringt door super veel leuke restaurantjes. Na het eten was het helaas alweer tijd om de koffers in te pakken. Londen is een geweldige stad maar in deze tijd van het jaar is het allemaal nog mooier dan normaal! Absolute aanrader dus om tijdens het kerst seizoen een tripje naar Londen te maken!

 

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. magical londen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.