Header afbeelding

5x de leukste strandhuisjes in Nederland

Optimaal genieten én tot rust komen tijdens een bijzondere vakantie op het strand!

Ben je toe aan een ontspannen vakantie in Nederland om even écht tot rust te komen? Verblijf dan in een strandhuisje direct aan zee en geniet van deze bijzondere ervaring! Slapen op het strand is namelijk best speciaal… Begin de dag met een heerlijk ontbijtje terwijl je geniet van een geweldig uitzicht op zee en maak daarna een lange strandwandeling. Kijk ‘s avonds naar de betoverende zonsondergang en val vervolgens na een rustige dag in slaap met het geruis van de golven op de achtergrond. Droom je al bijna weg bij het idee? Check hieronder dan snel de leukste strandhuisjes in Nederland die wij voor jou op een rijtje hebben gezet!

1. Strandhuisjes Julianadorp

De strandhuisjes van Strandhuisjes Julianadorp staan op het strand van Julianadorp aan Zee, een gezellige kustplaats waar van alles te doen is. Nergens in Nederland vind je strandhuisjes die zo dicht bij de Noordzee staan als hier en daardoor heb je een prachtig uitzicht over zee. De luxe en vrijstaande Beach Houses van 45 vierkante meter zijn geschikt voor maximaal zes personen. Het strandhuisje beschikt over een woonkamer met televisie, een open keuken, een badkamer, een slaapkamer en een open slaapzolder. Kies je voor een dagje chillen op het strand of ga je leren surfen op zee? Het kan hier allemaal! Sluit de dag af met een wijntje op het terras van je strandhuisje en kijk hoe de zon langzaam de zee in verdwijnt. Extra pluspunt: als gast van Strandhuisjes Julianadorp heb je gratis toegang tot Subtropisch Zwembad Ooghduyne. Hier wil je toch vakantie vieren!?

De leukste strandhuisjes in Nederland - Strandhuisjes Julianadorp

2. Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

De luxe strandhuisjes van Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland staan op het strand van Hoek van Holland. De ruime en moderne strandvilla’s van 50 vierkante meter zijn geschikt voor maximaal zes personen en zijn per twee geschakeld. Gezellig dus om samen met vrienden of familie te gaan! De strandvilla’s beschikken over een woonkamer en keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een balkon én veranda met tuinmeubilair. In de directe omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen en verschillende watersporten beoefenen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker even helemaal niks doen! Ga naar een strandpaviljoen voor een heerlijke lunch en een lekker drankje en geniet ondertussen van het prachtige uitzicht op zee. Met wie wil jij hier genieten van een ontspannen vakantie?

De leukste strandhuisjes in Nederland - Beach Villa's Hoek van Holland

3. Noordzee Resort Vlissingen

De strandhuisjes van Noordzee Resort Vlissingen staan op het strand van het populaire kustplaatsje Vlissingen in Zeeland. De moderne beachhouses zijn geschikt voor maximaal vijf personen en liggen aan het Nollestrand, één van de mooiste en schoonste stranden van ons land. Het strandhuis beschikt over een open keuken en zitgedeelte, een badkamer, een buitenterras en twee slaapkamers, waaronder een open slaapzolder. Vanuit het heerlijke tweepersoonsbed kijk je zo het strand en de zee over, dat is ontspannen wakker worden zeg… Loop in slechts een paar minuten naar de boulevard van Vlissingen en ontdek alle leuke winkeltjes en heerlijke restaurants. Vlissingen heeft écht een heleboel te bieden, het hoort namelijk niet voor niks bij de culturele hoofdsteden van Zeeland!

Leukste strandhuisjes in Nederland - Noordzee Resort Vlissingen

4. Beach Houses Den Haag

De strandhuisjes van Beach Houses Den Haag bevinden zich op het Zuiderstrand van Kijkduin. Er zijn verschillende type strandhuisjes te boeken. Alle strandhuisjes zijn vrijstaand en beschikken in ieder geval over een keuken en zithoek met smart-tv, twee slaapkamers, een badkamer en een veranda met loungeset. Er is zelfs een houtkachel te vinden in het strandhuisje, voor als het ‘s avonds afkoelt. Durf jij het aan om te surfen of kijk je liever toe? Kies uit één van de vele strandpaviljoens in de buurt en ga gezellig een middagje borrelen. Je kunt ook gemakkelijk de boulevard van Scheveningen bezoeken of een dagje naar Den Haag gaan om te shoppen! De keuze is reuze. Na een dag vol leuke activiteiten kom je heerlijk tot rust in het strandhuisje en zie je hoe de lucht oranje schittert door de ondergaande zon. Prachtig, toch?

Leukste strandhuisjes in Nederland - Beach Houses Den Haag

5. Roompot Beach Resort Zeeland

De strandhuisjes van Roompot Beach Resort staan op het strand van het Zeeuwse plaatsje Kamperland. Er zijn verschillende soorten strandhuisjes die je kunt boeken. Zo zijn er strandhuisjes voor maximaal vier personen, maar ook strandhuisjes voor maximaal zes personen. Ook zit er verschil in de grootte van de strandhuisjes. De strandhuisjes zijn allemaal vrijstaand en beschikken over de nodige faciliteiten als een keuken met vaatwasser, een badkamer met douche, een zithoek met televisie en gratis WiFi. Ook beschikken de strandhuisjes over een ruim buitenterras met tuinmeubilair. Op het vakantiepark is genoeg te beleven, je kunt gebruik maken van de vele sportfaciliteiten, gaan zwemmen, bowlen, minigolfen en nog véél meer. Wil je even heerlijk tot rust komen? Ga dan naar de wellness en ontdek hoe een ontspannen vakantie eruitziet!

Leukste strandhuisjes in Nederland - Roompot Beach Resort

  1. Home
  2. blog
  3. leukste strandhuisjes in nederland
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.