Ik ga op reis en ik neem mee.. deze tips om je koffer in te pakken!

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Ik ga op reis en ik neem mee.. deze tips om je koffer in te pakken!

Inpak stress

Je gaat op vliegvakantie en je moet je koffer inpakken! Dit is elke keer weer een tijdrovende en stressvolle aangelegenheid aangezien je niet over die maximum kilo's wil gaan! Dan komt nu de vraag: "heb je alles echt nodig?" Met deze tips pak jij je koffer snel en zo efficiënt mogelijk in!

packing

Most important

Dingen die je natuurlijk niet KAN vergeten zijn o.a.  je paspoort, (visa), geld en je reispapieren! Je telefoon en de oplader hiervan zijn ook niet geheel onbelangrijk! Stop deze dingetjes in je handbagage zodat je er snel en makkelijk bij kunt en mocht je koffer niet aankomen dan heb je dit in ieder geval al bij je (geldt ook voor belangrijke medicijnen e.d.)!

Maak een lijstje

Schrijf de dingetjes op die je sowieso mee moet nemen, aangepast op je bestemming! Met zo'n lijstje kun je lekker doorstrepen wat je alvast in je koffer hebt gedaan! Je kunt het natuurlijk ouderwets met de pen opschrijven, maar er is ook een app voor ontwikkeld: GetPacked! Deze app stelt jou vragen over je vakantie en creëert uiteindelijk de voor jou afgestemde paklijst! Handig toch?

Inpakstress

Begin op tijd!

Begin niet een paar uur voor vertrek, maar minimaal een dag van te voren! Hierdoor vergeet je het minst. Als je nou een paar dagen van te voren elke dag wat dingetjes er in legt, wordt de stress ook minder en is het inpakken toch nog een leuk proces!

Niet vouwen maar rollen

Rol je kleding op om ruimtes op te vullen! Rollen voorkomt kreukels en scheelt veel ruimte!

Een tip voor de boekenwurm

Wil jij al die zware boeken meenemen? Nee, dit is niet handig! Als je een iPad of een E-reader aanschaft neem jij al die boeken lekker digitaal mee!

Kleine verpakkingen

Die heerlijke bodylotion, je favoriete shampoo & conditioner.. Deze zitten natuurlijk allemaal in een grote fles of verpakking! Koop bij de drogist kleine reisflacons om je favo producten mee te nemen! Denk er ook even goed aan dat het niet gaat lekken in je koffer!

Denk aan de kilootjes!

Neem alleen de dingen mee die je nodig hebt! Verdeel de kilo's over je hand- en ruimbagage! Ook in je handbagage kun je veel spullen kwijt! Weeg thuis je koffer wel even, voordat je op het vliegveld voor verrassingen komt te staan! Handig: neem het weeg-apparaatje mee in je koffer voor de terugweg!

Badhanddoek, yes or no?

Die zware en grote strandlaken kun je net zo goed thuis laten! Informeer bij je hotel/appartement of ze badhanddoeken aanbieden! Dit scheelt je weer heel wat ruimte;). Nu heb je weer meer ruimte voor leuke kleding!

packing

Stop spulletjes in je schoenen

Om weer meer ruimte te maken in je koffer kun je kleine spulletjes zoals electronica of je sokken (sokken komen voor op de lijst van de meest vergeten spullen op vakantie, dus bij deze!) in je schoenen stoppen!

Nog even een filmpje kijken.. en inpakken maar!

Hieronder een filmpje over "How to Pack Like a Pro"! Succes!

Mis nooit meer een topdeal!