Header afbeelding

Trouwen op Ibiza: hier vind je de Ibiza trouwlocatie top 10!

Ibiza trouwlocatie top 10

De magie, de feestjes, de zon, de sfeer, de verlaten strandjes. Wat is er nou mooier om de mooiste dag van je leven te vieren dan op Ibiza? Mocht je trouwplannen hebben én beschikken over een (in de meeste gevallen) ruim budget, dan is trouwen op Ibiza de perfecte locatie voor jouw droomplaatje! Vandaag deel ik een lijstje van onze favoriete trouwlocaties!

#1 Agroturismo Atzaró

Ver van de bewoonde wereld, pal in het midden van een sinaasappelboomgaard, ligt Atzaró, een eeuwenoude familie finca die omgebouwd is tot luxe hotel. Wij genieten hier keer op keer van een oase van rust en stilte. Geuren van sinaasappelbloesem, rozemarijn en lavendel dragen bij aan een ultiem gevoel van verwenning. Een bijzondere mix en harmonie van Ibizaanse, Arabische, Aziatische en Afrikaanse invloeden doet ons denken aan Bali. De prachtige tuinen, de vele fonteinen en weggestopte hoekjes en terrassen, maken van dit landgoed een ideale plek voor een bruiloft!

ibizaibiza

Wanneer we langs het zwembad van Atzaró lopen, gaat er toevallig iemand trouwen!

#2 Amante Beach Club

Verscholen tussen de kliffen, dichtbij Cala Llonga ligt Amante, één van de meest populaire beachclubs van Ibiza. De sfeer is hier uitermate relaxed, geen überhippe poeha. Met een fantastisch uitzicht over de Sol D’en Serrabaai heb je niet veel nodig om hier een top feest te vieren.

ibiza ibiza

Het komt vaak voor dat Amante tijdens het trouwseizoen een dag gesloten is i.v.m. een bruiloft. 

Vandaag staan we voor gesloten deuren maar maken snel een mooie foto voor deze blog!

#3 Ca Na Xica boutique hotel & spa

Ca Na Xica staat op een voormalig landgoed en is verbouwd tot een charmant boutique hotel. De prachtige landelijke tuin staat vol oude olijf- en fruitbomen en geeft een prachtige sfeer. Het uitzicht op het zwembad is adembenemend en uitermate geschikt voor een droombruiloft!   

ibizaibiza

#4 Can Curreu rural hotel

Can Curreu, is een charmant landelijk hotel in San Carlos en zeker één van de meest authentieke verstopte plekjes van Ibiza. Het oorspronkelijke huis is werklijkwaar tot in de puntjes gerenoveerd en de Ibiziaanse karakteristieke kenmerken zijn volledig behouden. Wij zijn dol op de rust en kleinschaligheid van dit hotel en kijken onze ogen uit wanneer we door de tuinen lopen.

ibiza ibiza

De ceremonie vindt plaats in de tuin, de receptie aan het zwembad en het feest (i.v.m. geluidsoverlast) in het restaurant van Can Curreu

#5 Destino Pacha Ibiza Resort

Stel je wilt écht maar dan ook écht helemaal los gaan op de Pacha Ibiza manier van leven, dan is Destino Pacha the place to be! Destino Pacha is prachtig gelegen op de klif van Cap Martinet in Talamanca Bay waar je kunt genieten van een schitterend panoramisch zicht op de Middellandse Zee, Dalt Vila en Formentera. Het zwembad is spectaculaire en het witte exterieur past heel toepasselijk bij een bruiloft op het witte eiland. Ik durf te wedden dat je na het avondeten niet kan wachten om samen met je gasten in de open lucht onder de sterren te dansen!

ibiza

ibiza ibiza

Dit is onze top 5! Heb je nog meer inspiratie nodig? Dan raden wij de volgende locaties aan:

#6 Agroturismo Can Gall

Ideaal voor een grote groep gasten want je huurt tijdens een bruiloft het hele pand af.

#8 Cotton Beach Club

Voor wie er van luxe, een mooi interieur en een prachtig uitzicht op zee houdt.

#9 Ses Savines restaurant & beach club

Top locatie! Intiemer en gezelliger dan Cotton Beach Club. Alleen waren wij niet onder de indruk van het eten en service.

#10 Can Rafal villa

Hier beleef je het echte countryside Ibiza gevoel. Ideaal om samen met je gasten te verblijven.

#11 Païssa d’en Bernat villa

Prima voor een kleine intieme bruiloft. Vooral een mooi uitzicht vanaf het zwembad. Interieur en afwerking zijn minder indrukwekkend.

Instagram: @travelingfiances

  1. Home
  2. blog
  3. ibiza trouwlocatie top 10
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.