Header afbeelding

Zo scoor jij gegarandeerd een goedkope stedentrip

Met deze tips betaal je nooit te veel voor een leuke citytrip!

Citytrippers opgelet! Ben jij dol op een stedentrip en dan vooral op een héél goedkope stedentrip? Dan kun jij straks met onze tips gegarandeerd een goedkope citytrip scoren! Wij snappen namelijk als geen ander dat je nooit te veel wilt betalen voor een citytrip. Lees hieronder wanneer een stedentrip écht goedkoop is en waar je op moet letten. Ook vertellen we je wat de goedkoopste steden in Europa zijn én delen we waar jij een goedkope stedentrip in Nederland kunt scoren. Wat wordt de bestemming van jouw volgende citytrip? ;) 

Ga voor een goedkope stedentrip 

Een stedentrip van drie dagen in Europa inclusief vluchten en verblijf in een basic hotel voor onder de €100 is extreem goedkoop. Als je een stedentrip onder de €150 weet te scoren dan is dat goedkoop. Een stedentrip boven de €200 vinden wij al aan de dure kant. Gelukkig zijn er ontzettend veel gave plekken in Europa waar jij met een klein budget naartoe kunt. De prijs van de stedentrip hangt natuurlijk wel sterk af van de bestemming en de periode waarin je gaat. 

Zo vind jij de goedkoopste vliegtickets

Een goedkope stedentrip scoren begint natuurlijk met het vinden van de meest voordelige vliegtickets. Met onze vliegkaart kun jij de goedkoopste vliegtickets scoren! Stel de filters naar wens in en de vliegkaart haalt vervolgens de passende vliegtickets op. Zo heb je al een retourtje naar Rome vanaf slechts €27 en een retourtje naar Madrid vanaf maar €18. Vanaf slechts €30 heb je al een retourtje naar het mooie Edinburgh te pakken. Goedkope vliegtickets in the pocket! Via Skyscanner kun je op zoek gaan naar een hotel en krijg jij de beste prijzen te zien. Ga voor een basic hotel met goede reviews om zo goedkoop mogelijk uit te komen. 

Goedkope stedentrips

Goedkoopste steden in Europa voor een citytrip

In Europa zijn genoeg goedkope steden te vinden waar jij kunt genieten van een geweldige citytrip! Zo is bijvoorbeeld Oost-Europa spotgoedkoop. In alle onderstaande steden kun je voor ‘n prikkie in fijne hotels verblijven en heerlijk dineren in goede restaurants. De prijzen zijn gedurende het jaar natuurlijk wel verschillend, dus denk goed na over de reisperiode. Bij SUNtip vind je super voordelige stedentrips inclusief vluchten, verblijf en met een beetje geluk zelfs ook een transfer. Ook Zoover biedt geweldige stedentrips aan. Hieronder hebben we de goedkoopste steden in Europa voor jou op een rijtje gezet! 

  1. Krakau, Polen
  2. Boedapest, Hongarije
  3. Belgrado, Servië
  4. Warschau, Polen
  5. Riga, Letland
  6. Praag, Tsjechië
  7. Porto, Portugal
  8. Sofia, Bulgarije 

Goedkope stedentrips in Nederland

Een stedentrip in Nederland is altijd een goed idee! Er zijn nog zoveel mooie plekjes in ons land waar je waarschijnlijk nog nooit geweest bent en waar je met de juiste deals spotgoedkoop heen kunt. Zo vind je bij Traveldeal.nl de leukste stedentrips in Nederland. Vanaf slechts €42,50 p.p. verblijf je al twee dagen in een gloednieuw 4* Hilton hotel in hartje Limburg. Dat is ook nog eens inclusief welkomstdrankje en uitgebreid ontbijtbuffet! Ook bij Voordeeluitjes.nl vind je mega voordelige stedentrips! Verblijf drie dagen in een 4* Theater hotel vlak bij Utrecht vanaf slechts €89 p.p. inclusief welkomstdrankje en ontbijt. Dat zijn nog eens goedkope stedentrips in Nederland! 

Goedkope stedentrips Nederland

De beste tips voor het scoren van een goedkope stedentrip

  • Wees flexibel wat betreft de bestemming, de reisperiode, maar ook de vertrekluchthaven. Deze kleine aanpassingen kunnen toch heel veel geld schelen. Kies voor een goedkope bestemming zoals de goedkoopste steden in Europa. Ga voor een voordelige reisperiode, zoals het voorjaar of najaar en vermijd het hoogseizoen. Check vanaf welke luchthaven je het goedkoopst kunt vertrekken.
  • Vergelijk altijd de prijzen van hotels op verschillende websites. Check ook altijd de website van het hotel zelf. Zo kun jij het verblijf voor de meest lage prijs pakken. Boek je verblijf op basis van logies. Een ontbijtje kun je namelijk veel goedkoper scoren bij de bakker om de hoek. Het is natuurlijk ook nog eens veel leuker om elke ochtend bij een andere bakkerij te ontbijten.
  • Boek je vliegticket op tijd. Last minute een vliegticket kopen is vaak erg duur. Neem ongeveer zes weken voor vertrek aan als ideale boekdatum. Gemiddeld genomen is je vliegticket dan het goedkoopst, met uitzondering van vakanties en feestdagen. Meestal kun je op een dinsdagmiddag rond 15.00 uur het voordeligst een vliegticket scoren. Reis alleen met handbagage, dat scheelt erg veel kosten.

Houd natuurlijk ook onze spotgoedkope deals in de gaten. Weflycheap zoekt namelijk dagelijks naar de allerbeste deals en deelt de goedkoopste stedentrips met jou... Zo hoef jij ze niet zelf te zoeken, maar kun je direct boeken!

  1. Home
  2. blog
  3. goedkope stedentrips
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.