Header afbeelding

Huis voor 'n prikkie in Italië

Koop een mega goedkoop huis in een Italiaans stadje vanaf €7500

#Goals! Koop een huis in Italië voor maar €7500!

Droom jij ook al helemaal weg bij het idee van het hebben van een eigen huis in Italië? Zo onbereikbaar is dat helemaal niet! In het Italiaanse stadje Biccari in Puglia kun je namelijk al een huis kopen voor €7500. En nee, dit zijn geen oude vervallen huizen, maar instapklare woningen! 

Uniek aanbod: Instapklare huizen in Biccari

Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen: De aanbiedingen van huizen in Italië voor maar 1 euro. Aan deze huizen moest vaak nog heel veel gerenoveerd worden, maar wat als je niet zo'n klusser bent? De burgemeester van Biccari heeft een uniek aanbod gedaan: Hij biedt namelijk instapklare huizen aan vanaf €7500! Hiermee wil hij voorkomen dat het stadje een zogenoemde spookstad wordt. Mignogna vertelt aan CNN: ''In de jaren 50 bereikte het aantal inwoners in Biccari zo'n 5000, nu zijn dat er amper nog 2000.'' 

Een tweede huis in Puglia? Wij zeggen doen!

Volgens de burgemeester is Biccari een waar paradijs. ''Het is een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen, ver weg van vervuiling, chaos en drukte.'' Een ideale plek om in de vakanties even lekker bij te komen van het drukke leven in Nederland. Woon in een schattig huisje middein de schitterende omgeving van Puglia. Het stadje is omgeven door wandelpaden die slingeren over prachtige heuvels. Wij begrijpen als geen ander dat jij geïnteresseerd bent geraakt in dit goedkope aanbod. De burgemeester zal binnenkort foto's en plattegronden van de schattige huisjes op hun website zetten. Weet je zeker dat je al geïnteresseerd bent in een goedkoop huis in Puglia? Je kunt contact opnemen met burgemeester Mignogna via sindaco@comune.biccari.fg.it.

puglia-bari-italie
Een schattig straatje in Puglia Italië

 

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. goedkoop huis in biccari italie
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.