Feesten Ibiza | Ibiza, where the sun goes down the sound goes up

Feesten Ibiza | Ibiza, where the sun goes down the sound goes up

Feesten Ibiza. Pacha, Amnesia, Ushuaïa, Privilege, Sankeys, Es Paradis, Eden, Ocean beach, Benimussa park, Lio, Swag; Ibiza kent heel veel clubs, er is voor ieder wat wils, voor jong en oud. Onderstaand deel ik met jullie mijn favoriete clubs. Deze lijst is gebaseerd op mijn persoonlijke voorkeur, dit zijn dus niet per definitie de beste, mooiste of meest populaire clubs. Wel ben ik van mening dat je een van deze clubs zeker moet bezoeken als je op het eiland bent.

Ushuaïa

In Playa d’en Bossa vind je de open air club Ushuaïa. Ushuaïa is het welbekende hotel waar je kunt genieten van meerdere strandfeesten en wellness mogelijkheden. Daarnaast kun je hier een avondje genieten van de poolparties, strandfeesten en bekende Dj’s. Wat ik zo leuk vind aan deze club? Wat is er nu lekkerder dan dansen in de warme buitenlucht van Ibiza? Genietend van een drankje, luisteren naar mijn favoriete dj Armin van Buuren. Ik heb hem drie keer zien draaien op Ibiza en vind hem hé-lè-maal geweldig. Tijdens de uur durende set draait hij eerst op mainstage, daarna in de pool. Tot drie keer toe kon ik ontzettend dicht bij staan, een hele gave ervaring.

Voor een ticket betaal je tussen de €30,- en €60,- per kaartje, afhankelijk van de artiest. Kaartjes kun je kopen in Nederland, tevens staat er op elke hoek van de straat een verkooppunt voor kaartjes. De club is bekend om de artiesten die daar draaien zoals Armin van Buuren, Martin Garrix, Hardwell, Avicii en ANTS. Voor de drankjes moet je rekening houden met €12,- voor een biertje €15,- voor een mixdrankje. Voor een flesje water betaal je rond de €9,-

ushuaia (2)

Amnesia

Amnesia, de club waar je door kunt feesten tot in de vroege uurtjes. Deze club voorziet je van de beste techno, house, trance, dubstep en zelfs een aantal liveshows. Amnesia heeft twee zalen, een grotachtige zaal en een lichte zaal waal je de zon op ziet komen.De bovenverdieping van Amnesia is VIP, vanaf hier heb je het mooiste uitzicht op de feestende menigte.

Voor een ticket betaal je tussen de €40,- en €60,- per kaartje, afhankelijk van de maand en het feest. Kaartjes koop je op elke hoek van de straat. Populaire feesten zijn Cocoon, Cream and Music On. Mixdrankjes kosten rond de €15,-, voor een biertje betaal je €13,-. Water kost net zoals bij Ushuaïa €9,- (klein flesje).

Amnesia

Pacha

Op Ibiza staat de beroemdste vestiging van Pacha, een wereldwijd bekent concept. Discotheek Pacha op Ibiza is gespecialiseerd in housefeesten. Hier draaien de bekendste artiesten van de hele wereld, een daarvan is David Guetta met zijn show F**k me I am Famous! Daarnaast heeft Pacha een lounge en chillout ruimte waar je heerlijk sushi kunt eten. Pacha is buiten het seizoen om ook in het weekend geopend.

Voor een kaartje betaal je tussen de €40,- en €80,- ook weer afhankelijk van de artiest die er draait. Kaartjes zijn op heel het eiland te koop. Voor een mixdrankje betaal je tussen de €14,- en €18,- een biertje kost €12,-. Toch liever water? Dat kan voor €10,- per flesje.

pacha

Mis nooit meer een topdeal!