Header afbeelding

DiscoverTurkey | Met Corendon mee naar Turkije & het sprookjeslandschap Cappadocië

Weflycheap goes to Cappadocia

Samen met Corendon ging weflycheap mee op de DiscoverTurkey trip naar Cappadocië én Antalya voor een geweldige reis! Lees je mee?

discoverturkey 3

Ballonvaart @ Cappadocië

Zondag 11 juni was het zover, om 21:20 vertrok de CND 2017 naar Kayseri. Aan boord genoten we van een kroket, een drankje en een beetje slaap. Om ongeveer 2:30 landden we in Kayseri. We gingen meteen door naar de opstapplaats voor de ballonvaart, eerst snel nog even een beetje slapen in de bus. Rond half 5 gingen we met z’n 16en op zoek naar de ballon die voor ons bedoeld was. Met een beetje hoogtevrees was dit gedeelte van de trip best spannend, maar eenmaal in de lucht was je dit ook wel weer vergeten. Deze ballonvaart maken staat op veel mensen hun bucketlist (ook op die van mij) en ik snap nu waarom: wat een uitzicht en wat een sprookje! Tijdens de zonsopgang had je een magisch uitzicht over het landschap van Cappadocië. De lucht kleurde allemaal verschillende kleuren, wat hele mooie plaatjes opleverde. We gingen tot zo’n 750 meter hoogte, maar ook gingen we diep door de valleien, zó gaaf! Het bijzondere is dat je met heel veel mensen tegelijk in de lucht bent en soms heel vlak langs elkaar heen vaart.

Wil jij ook een ballonvaart maken in Cappadocië? Doen! Boeken doe je hier! Om nog meer een impressie te geven, zie hieronder het filmpje!  

https://youtu.be/whyJncdVEIA

5-sterren luxe @ Antalya

Na deze magische gebeurtenis gingen we naar het vliegveld om te vliegen naar Antalya. Het volgende onderdeel van het programma: Grand Park Lara ***** in Lara; een groot All Inclusive resort met zwembaden, glijbanen, héél veel eten & meer. Na een nachtje doorhalen in het vliegtuig en de ballonvaart rond 5 uur ‘s ochtends, ploffen we neer bij het zwembad, om wat zonnestraaltjes mee te pakken en een kort powernapje te doen. Heerlijk met die temperaturen rond de 30 graden. 

Kroketten, bitterballen & haringen in Turkije

Om 17:00 waren we uitgenodigd voor de Dutch Welcome Party: kroketten, bitterballen, (foute) Nederlandse muziek, haring en meer vlogen je om de oren. Oja: vanaf 15 juni worden er dagelijks bitterballen en kroketten geserveerd in Grand Park Lara, om de Nederlandse vakantiegasten het nog meer naar hun zin te maken;).

discoverturkey 5

Uniek concert in het Aspendos theater

Na heel wat Nederlandse hits en hapjes werden we naar het Amfitheater van Aspendos gebracht voor een uniek concert. Dit Romeinse theater van 2000 jaar oud was een échte belevenis. Eerst trad Karsu Dönmez op voor een kippenvelmomentje en daarna kwam Ali B optreden met die heerlijke hitjes van vroeger: rampeneren, groupie love en meer! Daarna weer terug naar het hotel voor de afterparty. Maar na heel weinig slaap, werd dit niet zo’n latertje.

Aspendos

Na een heerlijk nachtje slapen in dit luxe hotel vlogen we weer terug naar Amsterdam. De DiscoverTurkey trip zit er weer op. De ballonvaart boven sprookjesachtig Cappadocië is écht de moeite waard en zeker een aanrader! Met de hashtag #discoverturkey (Instagram) kun jij alle mooie foto’s bekijken die er zijn gemaakt.

Heb jij Cappadocië al ontdekt of ga jij het op je bucketlist zetten?

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. discoverturkey corendon
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.