Header afbeelding

De vakantiewijzer: kies je partij aan de hand van vakanties!

De vakantiewijzer: kies je partij aan de hand van vakanties!

Ben je nog zwevend? Doe dan de vakantiewijzer, de stemwijzer van Weflycheap! Let op: het stemadvies is natuurlijk niet bindend. Dit is een parodie op de nationale stemwijzer en is speciaal gemaakt voor alle zwevende kiezers onder ons. Misschien kan jij een keuze maken aan de hand van de ‘vakantie stemwijzer’?

Test jouw politieke voorkeur aan de hand van de meest geschikte vakantiebestemming (hieronder een kleine selectie van de partijen).

Wat voor soort vakantie is het meest geschikt voor jou?

Beleef je vakantie zoals vroeger = CDA

Lekker op vakantie net zoals vroeger? Dan is kamperen in Frankrijk misschien wat voor jou. Boek een staanplaats voor je tent of caravan en waan je even in de heerlijke vakanties van toen. 

Lekker veilig op vakantie in eigen land = PVV

Heb je helemaal geen behoefte aan het ontdekken van een andere cultuur? En zit je liever tussen de nuchtere Hollanders? Nederland biedt genoeg leuke vakantiebestemmingen. Ga bijvoorbeeld een weekendje naar Scheveningen of Terschelling. (Boek hier jouw goedkope vakantie in Nederland)

Onderwijsreis naar Cambridge = D66

Ga op een taalreis naar Cambridge en leer meer van de Engelse taal. Engels is de wereldtaal en is bijna overal aanwezig. Perfectioneer je taalkennis en beleef ondertussen een onvergetelijke reis.

Verblijf in een groene accommodatie midden in de natuur = GroenLinks

Het natuurvriendenhuis staat centraal voor natuur en rust in een ontspannen sfeer. Natuurvriendenhuizen hebben verschillende locaties en je kunt dan ook zelf bepalen waar jij gaat genieten van de natuur. Voor een middagje fietsen of kanoën ben jij hier aan het juiste adres.

Ultiem genieten op de vakantieboerderij in Beieren = Partij voor de Dieren

Maak kennis met het leven op de boerderij en geniet van de dieren. Er zijn natuurlijk ook genoeg mogelijkheden voor sport en ontspanning.

Heerlijk overwinteren in het gezellige Benidorm = 50 Plus

Oneindig lang genieten van het fijne mediterrane klimaat, prachtige landschappen en de Spaanse zon. En ohja, maak gebruik van super veel 50+ kortingen. (Bekijk het aanbod ‘overwinteren in Benidorm’)

Prachtige Bijbelse steden en hotspots = Christenunie en SGP

Dan is een Bijbelse groepsreis ongetwijfeld wat voor jou! Onder begeleiding van een christelijke reisorganisatie maak je een rondreis door het prachtige Israël.

LET OP! De ‘vakantiewijzer’ is bedoelt om mensen op een leuke manier te helpen hun politieke voorkeur te testen. Het stemadvies is uiteraard niet bindend!

  1. Home
  2. blog
  3. de vakantiewijzer kieswijzer stemwijzer
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.