Header afbeelding

De mooiste bounty stranden ter wereld

Ontdek hier welke strandbestemming jij niet over mag slaan!

Heb jij ook zo'n zin om naar een heerlijke warme, tropische bestemming te gaan? Een bestemming met héérlijke temperaturen, prachtige witte zandstranden en een azuurblauwe zee? Lees dan vooral verder in deze blog! Wij hebben voor jou namelijk een lijstje opgesteld met de mooiste bounty stranden ter wereld. Dus ben jij nog op zoek naar een mooie strandbestemming of wil je gewoon even lekker wegdromen? Dit is de top 5: 

Tulum in Mexico

De meeste vakantiegangers die naar Mexico op vakantie gaan komen uit bij Cancun of Playa del Carmen. Maar juist als je nog een stukje zuidelijker vertrekt, kom je uit bij (het nog niet zo toeristische) Tulum. Tulum behoort zeker tot de mooiste bounty stranden ter wereld. Hier vind je prachtige stranden met palmbomen, wit zandstrand en turquoise water. Ook kun je hier geweldig snorkelen en adembenemende strandwandelingen maken! Kortom: het perfecte plaatje van een geweldig bounty strand!

Eagle Beach op Aruba

Zacht poederwit zand en kristalhelder water: dít is wat je vindt op Eagle Beach op Aruba! Een perfect bounty strand voor de echte zonaanbidders onder ons die niet van overvolle stranden houden. Dit bounty strand is namelijk nog vrij rustig en niet overspoeld door toeristen. Eagle Beach is ook gelijk het breedste strand van Aruba en je vindt er een helderblauwe zee, verkoelende schaduwplekjes, strandhutten en diverse watersporten. Wauw, niet voor niets dat deze plek bij de mooiste bounty stranden behoort!

Playa Bávaro op de Dominicaanse Republiek

Dit strand is een écht bounty strand met een azuurblauwe zee, wuivende palmbomen en een parelwit zandstrand! Dus ben jij op zoek naar het perfecte vakantiegevoel? Dan ben jij hier aan het juiste adres! Droom weg met een heerlijk boek of een verfrissende cocktail onder de mooie palmbomen. Toe aan een beetje actie? Ga lekker zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water. Hier kom jij volledig tot rust!

Anse Lazio op de Seychellen

Ook dit strand mag zeker niet op het lijstje van de mooiste bounty stranden ter wereld ontbreken! De schitterende baai, het brede strand en de mooie rotspartijen maken dit tot een absoluut perfect strand. De jungle vol groene planten, palmbomen en tropische bloemen die aan het strand grenzen, zorgen voor genoeg schaduw en beschutte plekken. Op dit fantastische bounty strand is het (tot nu toe) nog helemaal niet druk, dus dat wordt relaxen geblazen! Heerlijk...

Pink Sands Beach op de Bahamas

Over de hele wereld kun je bijzondere stranden vinden, maar dit strand op de Bahama's is toch wel echt uniek. Het strand van Harbour Island, één van de kleinere stranden van de Bahama's, is namelijk roze! Hoe komt dit strand aan haar roze kleur? Dit komt doordat het roze zand bestaat uit duizenden gebroken stukjes koraal, schelpen en kalksteen. Deze gebroken stukjes worden achtergelaten door piepkleine rode en roze zee-organismen die leven in het koraalrif voor de kust. Ga tegen het eind van de dag naar dit bijzondere strand, want dan staat het zonlicht op het strand en zal het roze kleuren! Hoe gaaf en prachtig is dat!? Zeker een van de mooiste bounty stranden ter wereld, die jij een keer gezien moet hebben!

 

  1. Home
  2. blog
  3. de mooiste bounty stranden ter wereld
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.