Header afbeelding

De 10 mooiste beachresorts

Je wilt hier nooit meer weg!

Iedereen heeft er wel eens van gedroomd... Een prachtig strand met fantastisch uitzicht, helderblauw water én uiteraard een héérlijk resort waar je in verblijft. Deze beachresorts zijn zó mooi dat je er nooit meer weg wilt! :)

1. Qualia Resort - Hamilton Island, Australië

Het Qualia Resort op Hamilton Island bevindt zich in Australië en is zeker een van de mooiste resorts die er zijn! Een infinitypool, luxe kamer met ruim balkon en uitzicht over de oceaan... wauw! Hier wil je toch nooit meer weg?

2. Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal - Cobo San Lucas, Mexico

Dans de salsa en drink Margarita's in de Mexicaanse badplaats Cobo San Lucas. Deze plaats staat bekend om zijn bijzondere rotsen die je voor de kust aantreft. En ook aan luxe zal deze vakantie niets ontbreken, want Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal is super-de-luxe! Strandcabana's, luxe spa, 4 buitenzwembaden en 4 restaurants. Het zal je hier aan niets ontbreken!

3. Rayavadee Resort - Krabi, Thailand

Als je naar Thailand op vakantie gaat en je wilt tot rust komen in een fantastisch resort, kies dan voor het Rayavadee resort in Krabi. Het land staat bekend om de prachtige eilanden en Krabi behoort zeker tot één van de mooiste plekken in Thailand. Dit 5-sterrenresort bevindt zich in een groene omgeving, direct aan het strand. 

4. Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa - Frans Polynesië

's Ochtends direct vanuit je kamer een verfrissende duik nemen in de azuurblauwe oceaan? Dat kan! Het fantastische Frans Polynesië biedt vele mooie resorts. Maar als je er dan toch één moet uitzoeken waar je voor altijd zou willen blijven wonen... dan kiezen we voor het Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa.

5. Le Sereno - Saint Barthélemy

Bekend onder artiesten en wereldsterren is het Le Sereno op St. Barths (Saint Barthélemy). Een prachtig hotel met spa waar ultiem genieten centraal staat. Het is de perfecte plek om te zonnen, zwemmen en relaxen! Dit resort wordt omgeven door wel 6 verschillende stranden en baaien. 

6. The Nam Hai - Vietnam

The Nam Hai Hotel in Vietnam, al een fantastische naam op zich toch?! De resorteigenaren noemen dit resort zelf "heaven on earth" en dat is ook niet voor niets. Met een moderne uitstraling én op-en-top luxe is dit resort een heerlijke accommodatie. 

7. Le Bora Bora by Pearl Resorts - Frans Polynesië

Spring uit je waterbungalow zo het helderblauwe water in... Dit ziet er toch geweldig uit?! Dit resort heeft 4,5 sterren en biedt heel veel luxe. Neem een duik in het buitenzwembad, kom tot rust in de spa of eet heerlijke gerechtjes in één van de 3 restaurants. 

8. Four Seasons Resort Maui at Wailea - Hawaii

Hawaii wordt ook wel het paradijs op aarde genoemd... En wij snappen wel waarom. Als je eenmaal naar deze prachtige plek gaat dan wil je natuurlijk ook in de watten gelegd worden. Het Four Seasons Resort Maui is hiervoor de juiste plek! Dit resort beschikt over 3 buitenzwembaden, een uitgebreide spa en luxe kamers. 

9. Constance Halaveli Resort - Malediven

Je ligt op een ligbedje in de zon met prachtig uitzicht over de oceaan, op een rustig eiland waar je het rijk bijna voor je alleen hebt... Heerlijk toch?! Je moet er wel wat voor over hebben om in het Constance Halaveli Resort op de Malediven te verblijven, want je kunt dit hele kleine eilandje alleen per watervliegtuig bereiken. Durf jij het aan?!

10. Dhevatara Beach Hotel - Seychellen

Last but not least... het Dhevatara Beach Hotel op de Seychellen. Perfect voor een honeymoon of de luxepaardjes onder ons. Het hotel heeft een perfecte ligging, direct aan de Indische Oceaan en omgeven door de bossen. Maar pas op, want als je hier te lang blijft, wil jij nooit meer naar huis!

 

  1. Home
  2. blog
  3. de mooiste beachresorts waar je nooit meer weg wilt
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.