10x de leukste reispodcasts

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

de leukste reispodcasts

10x de leukste reispodcasts

Doe nieuwe reisinspiratie op met deze te gekke podcasts!

Podcasts zijn helemaal hip... Nu we zelf nog niet op reis kunnen, is dit te perfecte kans om reisinspiratie op te doen voor onze toekomstige reizen en om onze bucketlist nog wat uit te breiden! Want als reizen iéts met je doet, dan is het wel inspireren. Wij hebben de 10 leukste reispodcasts voor je opgezocht. In deze reispodcast worden de grappigste en spannendste reisverhalen verteld en worden de handigste reistips gedeeld. Sluit je ogen en droom weg bij deze reisverhalen!
 

1. The Travel Diaries is een Engelstalige podcast, geproduceerd door Holly Rubenstein. Zij is een reisjournalist en gaat in deze podcasts gesprekken aan met verschillende gasten. Deze gesprekken gaan over favoriete reisbestemmingen, geheime reistips en bucketlist-bestemmingen. Je zult de meest bijzondere gesprekken te horen krijgen van grote namen. Zo hoor je zelfs Tony Wheeler, de oprichten van het mega succesvolle Lonely Planet.

2. Indie Travel Podcast zit boordevol tips en reisinformatie voor expliciete bestemmingen. In deze podcast wordt her onder andere verteld over het vinden van de authentieke plaatsjes in een drukke vakantiebestemming, de gaafste festivals en de mooiste bestemmingen voor een roadtrip. 

3. Zero To Travel Podcast is ideaal als je nieuwsgierig bent naar handige reistips, praktische reisinformatie of inspiratie. Super divers dus! Jason Moore heeft al vele prachtige reizen mogen maken en daardoor kan hij jou de beste reistips geven en de leukste verhalen delen.

4. Extra Pack of Peanuts is een podcast bomvol handige tips en travelhacks. De hosts van de podcasts wonen beide al een aantal jaar in het buitenland en vertellen met veel enthousiasme over al hun reiservaring. Deze vrolijke podcast is een echte aanrader!

5. De Spannendste Reisverhalen. Ben jij niet specifiek op zoek naar reistips, maar wil je vermakelijke reiservaringen luisteren? Dan is de podcast De Spannendste Reisverhalen echt iets voor jou. Katja Schuurman en Pauline Wingelaar vertellen je de gekste en grappigste verhalen. 

6. In de reispodcast Avontuurlijke Vrouwen delen vrouwelijke reizigers hun inspirerende en avontuurlijke reiservaringen. Antonette Spaan, de host van deze podcast, interviewt reizigster en deelt veel handige tips. Zo geeft ze tips hoe je veilig alleen een wandeling kunt maken en hoe je zelfverzekerd de wereld over reist. Een échte dosis motivatie om die ene reis te maken, waar je van droomt!

7. Reisgenoten is een reispodcast met een combinatie van reisverhalen en de meest handige reistips. Niels de Jager en Daisy Scholte vertellen over hun reiservaringen en geven jou interessante tips. Zo vertellen ze hoe je een rondreis door Japan kunt maken met slechts 1000 euro

8. De reispodcast The Amateur Traveler heeft uren (lees: misschien wel maanden) aan luisterplezier voor je. Er zijn namelijk al meer dan 700 afleveringen gepubliceerd, waarin de mooiste reisbestemmingen worden gedeeld. Bestemmingsdeskundigen en reizigers vertellen over de mooiste plekjes van deze specifieke bestemmingen. Elke zaterdag wordt er weer een nieuwe dosis reisinspiratie gedeeld in deze podcast!

9. Break Into Travel Writing. Heb jij een passie voor schrijven en wil je deze graag combineren met jouw liefde voor reizen? In de podcast Break Into Travel Writing geeft Alexa Meisler jou de beste tips om deze droombaan te realiseren! Alexa deelt haar eigen ervaringen als reisjournalist en interviewt andere mensen uit de reisindustrie. Erg interessant! 

10. The Journey is een Engelstalige podcast die gelanceerd is door KLM. In The Journey vertellen verschillende reizigers hoe een reis hun leven heeft veranderd. Door de manier waarop de reizigers hun waargebeurde reiservaringen met je delen, voelt het net alsof je even in hun schoenen staat. 

Reispodcasts

Mis nooit meer een topdeal!