Header afbeelding

De 6 leukste natuurhuisjes in Nederland

Ga op staycation en ontdek ons eigen mooie landje!

De hogere temperaturen, langere avonden en kleurrijke natuur komen onze kant weer op: de lente is vandaag begonnen! Om dat te vieren hebben wij de 6 leukste natuurhuisjes in Nederland voor je opgezocht. Hoe leuk is het om te genieten van de lente, vanuit een huisje midden in de natuur! Staycations, op vakantie in je eigen land, zijn dit jaar dan ook weer helemaal hip. Nederland heeft een prachtige natuur, gezellige dorpjes en veel unieke accommodaties. Tijd om op ontdekking te gaan in eigen land! 

Uniek: overnachten in een tipi tent

Dit is een hele unieke accommodatie in Nederland: overnacht in een tipi tent! Dit natuurhuisje ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog eens heel comfortabel. Een knus interieur, houtkacheltje, luxe sanitair en een prachtige, vrije omgeving van Limburg. Alles om dit een bijzonder verblijf te maken. Tip: boek deze unieke accommodatie voor een romantisch nachtje weg!

Natuurhuisjes in Nederland

Natuurhuisje aan het water

Dit natuurhuisje aan het water is van alles voorzien voor een ontspannen getaway in eigen land. Vanuit de accommodatie heb je een prachtig uitzicht op rivier de Lek en kun je relaxen in je eigen wellness! De wellness beschikt over een infraroodsauna, Turkse stoomdouche en een bubbelbad! Door de grote ramen is er veel lichtinval en breng je de natuur zo het natuurhuisje binnen. 

Slapen in een boomhut

Altijd al eens in een boomhut willen slapen? Dit natuurhuisje is een kinderdroom die uitkomt! Overnacht in deze luxe boomhut, op een natuurlijk vakantiepark in de Drentse natuur. Deze accommodatie ligt tussen drie verschillende nationale parken, dus dat is perfect voor natuurliefhebbers. Na een dag wandelen of fietsen, kun je helemaal tot rust komen in de bubbelbad. 

Natuurhuisjes in Nederland

Moderne touch in de natuur

Houd je van luxe en wil je verblijven in de natuur? Geen probleem! Dit moderne uitziende natuurhuisje is verstopt in de bossen van Norg en is van alles voorzien voor een ontspannende vakantie in eigen land. Deze accommodatie heeft een modern interieur, openhaard, buitensauna én hot tub! 

#GOALS: slapen tussen alpaca's 

Stel je voor: je wordt wakker, kijkt om je heen en ziet deze super schattige alpaca's voor je slaapkamerraam staan. Dat is toch te gek?! Dit natuurhuisje bevindt zich nabij een bos in Noord-Brabant en heeft een knus, landelijke interieur. Door de grote ramen  heb je overal in de accommodatie prachtig uitzicht op de alpaca weide.

Duurzaam overnachten in Nederland

Ben je opzoek naar een duurzame accommodatie? Dit natuurhuisje is gemaakt van gerecycled karton en is het perfecte verblijf voor een duurzaam nachtje weg! Dit unieke natuurhuisje bevindt zich in Gorrssel, een klein plaatsje in de Achterhoek. Voor fietsfanaten heeft deze accommodatie de perfecte ligging. Zo zijn er prachtige fiets routes langs de uiterwaarden of langs de Ijssel! Ook voor een gezinsvakantie in eigen land is dit natuurhuisje pefect. 

Natuurhuisjes in Nederland

 

Welk natuurhuisje is jouw favoriet? Ben je benieuwd naar meer unieke overnachtingen in Nederland, neem dan zeker eens een kijkje naar ons aanbod aan glamping accommodaties! 

  1. Home
  2. blog
  3. de leukste natuurhuisjes in nederland
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.