Header afbeelding

8x de leukste cadeaus voor Moederdag

Verwen jouw (schoon)moeder met één van deze cadeaus!

Moederdag 2021

Moederdag staat weer voor de deur: dé dag dat jij je (schoon)moeder even helemaal in het zonnetje kan zetten. Want dat heeft ze wel verdiend, toch? Het vinden van een geschikt cadeau is soms toch nog een beetje lastig, helemaal nu je ook rekening moet houden met de huidige maatregelen. Om jouw zoektocht naar het perfecte cadeau iets gemakkelijker te maken, hebben wij een aantal leuke Moederdag cadeaus voor je opgezocht. Helemaal coronaproof en ideaal om je moeder even ultiem te verwennen!  

1. Geef je moeder een hotelovernachting cadeau

Is jouw moeder toe aan wat ontspanning? Geef haar dan een heerlijke hotelovernachting cadeau! Een weekendje weg naar de zee, shoppen in de stad of ultiem genieten van een all inclusive hotelovernachting... Wij hebben de drie leukste nachtjes weg voor je opgezocht!

2. Verras je moeder met Alpaca Yoga voor Moederdag

Ben jij opzoek naar een uniek cadeau voor Moederdag? Dan is Alpaca Yoga hét cadeau waar je naar opzoek bent! Alpaca's zijn niet alleen knuffelachtige dieren, maar ook therapiedieren. Alpaca's zijn door hun rustige en schattige uitstraling in staat om stress te verminderen verminderen en dat komt helemaal goed tijdens deze sessie Alpaca Yoga! Dit cadeau is perfect voor de drukke moeders onder ons die wel wat ontspanning kunnen gebruiken. 

3. Verwen je moeder met een visagieworkshop

Hoe leuk is het om samen met je moeder een visagieworkshop te volgen?! Professionele visagisten geven je advies over welke make-up het beste bij je gezicht past en laten je zien hoe je dit het mooist kunt aanbrengen. Pssst, dit is een low-budget Moederdag cadeau! 

4. Leg de speciale band met je moeder vast met een fotoshoot

Hoe leuk is het om je moeder te verassen met een fotoshoot voor Moederdag?! Voor een héle kleine prijs kun jij samen met je moeder de leukste kiekjes vast laten leggen. Je bepaalt zelf waar je de fotoshoot wilt doen, in het park, op het strand of in de studio? Je moeder vindt dit gegarandeerd een fantastisch cadeau!

5. Een wijnproeverij aan huis = hét Moederdag cadeau voor 2021

Is jouw moeder een echte wijnliefhebber? Dan zal jouw moeder utliem genieten van een wijnproeverij aan huis! Proef wijnen uit verschillende landen en streken en leer meer over de karakteristieken van deze wijnen door de uitleg van een professional. Je boekt deze wijnproeverij vanaf 4 tot 8 personen. Daardoor is dit cadeau niet alleen leuk voor je moeder, maar ook voor jou!

6. Vaar over 't Gooimeer met een privéboot

Geniet van een privé rondvaart over 't Gooimeer met een eigen schipper! Dit betaalbare Moederdag cadeau is een heerlijke activiteit voor een lekkere lente- of zomerdag.

7. Is jouw moeder een chocoladeliefhebber? Bezoek samen het Cacaomuseum!

Voor chocoladeliefhebbers is het Cacaomuseum in Amsterdam een waar walhalla. Tijdens je bezoek aan dit museum krijg je een rondleiding en mag je verschillende chocoladesoorten proeven, heerlijk! Dit Moederdag cadeau is ook weer helemaal low-budget! 

8. Bestel een Moederdag box bij Van der Valk

Van der Valk geeft jou deze Moederdag de kans om om je een Van der Valk ervaring naar huis te brengen! Zo kun je een Moederdag brunchbox bestellen dat gevuld is met de lekkerste brunchgerechten. 

Moederdag 2021

  1. Home
  2. blog
  3. de leukste cadeaus voor moederdag
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.