de leukste alpaca uitjes

5x de leukste alpaca uitjes

De leukste activiteiten voor jou en je vriendinnen!

Alpaca’s, die té schattige, wollige beestjes met hun knuffelige uitstraling... Iedereen is gek op ze en dat snappen wij helemaal! Daarom hebben we de leukste alpaca uitjes in Nederland voor je opgezocht. Dat wordt een onvergetelijke activiteit voor jou en je zusje(s), moeder of vriendinnen!

Alpaca High Tea

Heerlijk bijkletsen met je vriendinnen, terwijl je geniet van een lekkere high tea en met alpaca’s knuffelt… Dat wil jij toch ook? De Alpacaboerderij in Lemelerveld biedt verschillende ‘teatime’ arrangementen aan. Tip: dit is hét verjaardagscadeau voor je vriendin!

Wandelen met alpaca's

Bij de Alpaca Hoeve in Noord-Brabant kun je met alpaca’s wandelen! Allereerst krijg je een uitleg over alpaca’s en leer je alles over hun gedrag en leefomgeving. Vervolgens wandel je door prachtig bossen, nabij Tilburg. Je wandelt met je eigen gezelschap, dus dat wordt quality time met de alpaca’s! En natuurlijk krijg je ook de kans om foto’s te maken. 

Alpaca uitjes

Ultiem ontspannen tijdens Alpaca Yoga

Ben jij toe aan wat ontspanning of wil je even helemaal tot rust komen? Boek dan een sessie Alpaca Yoga! Alpaca’s zijn door hun rustige en schattige uitstraling ook therapiedieren. Sommige dierenkenners beweren zelfs dat alpaca’s kunnen aanvoelen hoe jij je voelt en dat de aanwezigheid van alpaca’s stress vermindert en je een rustgevend gevoel geeft. Dat klinkt toch geweldig? Tijdens de Alpaca Yoga bij Alpacahoeve Klinkenberg kun je deze unieke activiteit zelf ervaren! 

Alpacagolf

Alpacagolf is de perfecte activiteit voor een heerlijke lente- of zomerdag met je vriendinnen of familie. Bij Alpaca Mountain in Sweikhuizen kun je tegen een klein prijsje het golfparcour, van maar liefst 12 holes, afleggen. 

Slapen tussen alpaca's

Hoe gaaf is het om tussen alpaca's te slapen?! Het kan in deze knusse tiny house, gelegen aan de rand van het bos. 's Ochtends wordt je wakker met uitzicht op de alpaca weide. Wij zijn fan!

Alpaca uitjes

 

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!