Header afbeelding

De beste onderwaterhotels ter wereld

Beleef de onderwaterwereld op een wel héél speciale manier!

Onderwater overnachten in de meest luxe onderwaterhotels ter wereld… Dat klinkt toch als een droom? Vanuit je bed kijk je de helderblauwe zee in waar vissen met de meeste bijzondere kleuren zwemmen. Je ziet de knalgroene, roze en fel paarse koraalriffen in de zee schitteren. Je beleeft de onderwaterwereld op de meest speciale manier ooit! Maar waar kun je nou eigenlijk onderwater overnachten? Check hieronder snel wat de beste onderwaterhotels ter wereld zijn. Staat een overnachting in een onderwaterhotel op jouw bucketlist?  

The Muraka - Conrad Maledives Rangli Island

The Muraka is het eerste onderwaterhotel op de Malediven en maakt deel uit van het Conrad Maldives Rangali Island resort. Je vindt dit super-de-luxe resort op het eiland Rangli. Eigenlijk is The Muraka een complete villa die ongeveer 5 meter onder de Indische Oceaan ligt. The Muraka betekent ‘koraal’ in de officiële taal die op de Malediven gesproken wordt. Tijdens je verblijf in The Muraka heb je de gehele villa met twee verdiepingen voor jezelf, dus je kunt ongestoord genieten van alles wat de onderwaterwereld te bieden heeft. Dankzij de glazen koepel heb je een panoramisch uitzicht van 180 graden en kun je alle kleurrijke vissen in het helderblauwe water zien zwemmen. De villa beschikt onder andere over een fitness, een bar en een infinity pool. Ook staan er tijdens je verblijf een butler en privé chef voor je klaar. Proef de heerlijkste gerechten in het restaurant dat zich ook onderwater bevindt. Ben je van plan om naar de Malediven te gaan? Maak deze ervaring dan helemaal compleet met een verblijf in The Muraka en bewonder het schitterende onderwaterparadijs.

The Muraka onderwaterhotel

The Manta Resort - Tanzania

The Manta Resort ligt op het Tanzaniaanse eiland Pemba in de Indische Oceaan. Dit luxe resort beschikt over één onderwaterkamer met een bovendek en een onderwatergedeelte. Je verblijft als het ware op een drijvend privé-eilandje. De onderwaterkamer is alleen per boot bereikbaar vanaf het strand. Op het bovendek kun je heerlijk relaxen in de zon of een duik in de zee nemen. De slaapkamer bevindt zich in het onderwatergedeelte. Bewonder hier het unieke onderwaterleven in het azuurblauwe water. In de avond lichten de zijkanten van de onderwaterkamer op, zodat je ook dan de prachtige onderwaterwereld kunt zien. Op deze gave plek kom je écht tot rust en ben je één met het onderwaterleven!

Atlantis The Palm - Dubai

Het mega luxe 5-sterren Atlantis The Palm hotel ligt op het eiland Palm Jumeirah in Dubai. Het hotel beschikt over onderwatersuites waarin je alles kunt bewonderen wat in de Perzische Golf leeft. De ramen van de suites lopen van de grond tot aan het plafond, waardoor je super goed zicht hebt op de onderwaterwereld. Je kunt vanuit het heerlijke kingsize bed direct de zee in kijken. Ook vanuit het vrijstaande bad dat pal naast het raam staat kun je wegdromen van het schitterende uitzicht. Alle zeedieren zijn ook benieuwd naar jou en zullen je constant aanstaren. Tijdens je verblijf ervaar je de luxe en zul je op je wenken bediend worden door de 24-uursservice van je persoonlijke butler. Verder beschikt dit hotel over een eigen zandstrand en een gigantisch aquarium.

Atlantis The Palm Dubai onderwaterkamer

InterContinental Shanghai Wonderland - China

Het InterContinental Shanghai Wonderland hotel vind je in China, vlak bij de grote stad Shanghai. Dit ultra luxe 5-sterrenhotel is in een verlaten steengroeve gebouwd en kon in 2018 eindelijk de deuren openen. De onderwatersuites bevinden zich op de onderste twee verdiepingen van het hotel. In de suites ervaar je alleen maar luxe en komt de onderwaterwereld wel héél dichtbij. Ook hier heb je een persoonlijke butler die altijd voor je klaarstaat. Dit hotel beschikt over het restaurant Mr. Fisher dat zich ook onderwater bevindt. Zie je het al voor je dat je geniet van de lekkerste gerechten, terwijl je omgeven bent door alles wat onder water leeft? Dat klinkt toch geweldig! Dit bijzondere hotel is ontworpen door het Britse Atkins, zij hebben ook het wereldberoemde Burj Al Arab in Dubai ontworpen. Dat is dus veelbelovend!

InterContinental Shanghai Wonderland onderwaterhotel

Resorts World Sentosa - Singapore

Resorts World Sentosa in Singapore beschikt over 11 luxe Ocean Suites. De suites bestaan uit twee verdiepingen en bieden de gasten het beste van zowel het land als de zee. De bovenverdieping bevindt zich bovenwater en bestaat uit een open woonkamer met een buitenterras. Daar kun je lekker relaxen in de hottub. De benedenverdieping bevindt zich onderwater en hier vind je de slaapkamer met een lekker bad dat zich direct naast het raam bevindt. Tijdens je verblijf in deze prachtige suite is er 24/7 butlerservice, dus het zal je hier aan niets ontbreken. Resorts World Sentosa beschikt ook nog eens over één van de grootste aquariums ter wereld. Met een bezoekje daaraan kun je de onderwater experience helemaal compleet maken!

Onderwaterhotel Resorts World Sentosa aquarium

  1. Home
  2. blog
  3. de beste onderwaterhotels ter wereld
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.