Header afbeelding

Deze 'crystal kayaks' maken van een normale watersport een magische belevenis!

Het bedrijf Crystal Kayak heeft een waanzinnige transparante kajak op de markt gebracht. Vanuit de kajak maak je direct deel uit van de onderwaterwereld. Deze doorzichtige kajaks zorgen er namelijk voor dat je tijdens het varen onder water kan kijken. Je ziet dus ieder moment wat er onder je gebeurt en dit maakt het kajakken stukken leuker!

Over de Crystal Kayak

Heeft ontwerp is draagbaar en heeft een licht gewicht. De kajak is gemaakt van volledig helder lexan. Eigenlijk kun je de kajak zien als een groot snorkel masker dat de oppervlaktespanning van het water doordringt. Hierdoor kunnen gebruikers rustig naar koraal en vissen kijken, terwijl zij zelf veilig boven water blijven drijven. De 'crystal kayak' is gebouwd voor maximaal twee personen.

 Crystal Kayak

Transparante kajak

Wil jij graag een transparante kajak hebben? Dan moet je hiervoor diep in de buidel tasten, want de crystal kayak kost je zo'n 1500 dollar. Maar dan heb je ook wat! ;)

Je kunt helemaal zelf bepalen waar je gebruik maakt van deze waanzinnige kajak. De transparante kajak komt natuurlijk het meest tot zijn recht bij helderblauw water. Ga bijvoorbeeld naar de Bahamas! Je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt, want op de Bahamas zwemmen haaien! Wees niet bang, want het zijn tamme haaien en je kunt ze uiteraard veilig zien vanuit je doorzichtige kajak! Boek hier jouw vakantie naar de Bahamas.

Crystal Kayak

Afbeeldingen zijn afkomstig van The Crystal Kayak Company.

  1. Home
  2. blog
  3. crystal kayaks
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.