Ontspannen op vakantie inclusief COVID Care

TUI staat voor je klaar

Net als menig ander sta ik te trappelen om weer op vakantie te gaan met het vliegtuig. De Spaanse zon op je gezicht, languit op het strand op een Grieks eiland, genieten van een Italiaans ijsje, dat wil jij toch ook? Tóch spelen er heel wat vragen rondom het corona-virus. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als jij of je reisgenoot verschijnselen van corona begint te tonen op vakantie? Wees gerust! Boek je een pakketvakantie bij TUI, dan kun je rekenen op de TUI COVID Care service

COVID Care: Met een gerust hart op vakantie

Ook in deze tijden staat TUI voor je klaar en doen ze er alles aan om je te beschermen tegen het coronavirus tijdens je vlucht én op bestemming. De vliegtuigen worden professioneel gereinigd en er worden strikte regels gehanteerd in de hotels volgens het tienpuntenplan. Wanneer je een pakketreis bij deze touroperator boekt, accommodatie en vlucht, krijg je er automatisch de COVID Care service bij. Zo kun je 24/7 rekenen op telefonische medische assistentie via een noodnummer en worden de kosten van een COVID-test, eventuele medische hulp en repatriëring gedekt. Bij een COVID-positieve uitslag zal TUI tevens zorg dragen dat je langer op je bestemming kunt blijven, samen met je gehele reisgezelschap. En natuurlijk wordt de nieuwe terugvlucht ook voor je geregeld. Allemaal zonder extra kosten. Dat neemt heel wat zorgen weg!

Alle informatie over deze COVID Care vind je hier.

Omruilgarantie: flexibel in bestemming, datum én reisgezelschap

De situatie verandert bijna elke dag, dus je wilt zo flexibel mogelijk zijn wat betreft je vakantie. Dus wat gebeurt er als er iets verandert in je eigen situatie of als de bestemming terug op code oranje wordt gezet? Gelukkig hebben ze bij TUI ook daar aan gedacht. Tot een week voor vertrek pas je gemakkelijk met de omruilgarantie je bestemming, datum en/of reisgezelschap aan. Je kunt je vliegvakantie dus kosteloos omboeken naar een later moment. 

Geven deze extra services jou nu ook het vertrouwen om weer op vakantie te gaan? Mij in ieder geval wel! Misschien vlieg ik wel naar het historische Malta om net als mijn collega van zo’n ijsje in bloemvorm te proeven. Of vertrek ik naar het prachtige Zakynthos omringd met witte, steile rotsen aan een azuurblauwe zee. Op naar dat ultieme vakantiegevoel! 

 

Zakynthos

Mis nooit meer een topdeal!